دانلود طرح توجیهی تولید نان ساجی با آرد سبوس دار 123 صفحه

(3 votes, average 4 out of 5)
چاپ

23

طرح توجیهی تولید نان ساجی با آرد سبوس دار با 123 صفحه اطلاعات مفید و کاربردی را می توانید از لینک دانلود در انتهای همین صفحه دریافت نمایید .

در طرح توجیهی تولید نان ساجی با آرد سبوس دار چه می خوانیم ؟

در طرح توجیهی تولید نان ساجی با آرد سبوس دار می خوانید که ، در کشور ما یکی از اصلی ترین مواد غذایی در سفره ها نان می باشد . کیفیت نان یکی از مسائلی بسیار مهمی می باشد ، که اکثر افراد با آن درگیر هستند . پزشکان توصیه می کنند که تا حد امکان از نان های سبوس دار استفاده شود .

در واقع معده فقط 58 درصد نان های سفید را جذب می کند . اما اگر از نان باکیفیت و سبوس دار استفاده شود ، معده 95 درصد آن را جذب خواهد کرد . نان ها دارای انواع مختلفی از قبیل نان سفید ، نان قهوه ای ، نان کامل ، نان غلات و نان جوانه گندم می باشند که ، توضیحات مرتبط با هریک در طرح توجیهی نان ساجی با آرد سبوس دار ارائه شده است .

علاوه بر ضرر های اقتصادی به وجود آمده ، توسط ضایعاتی که در اثر تولید نان بدون کیفیت به وجود می آید ، ضایعات نان برای سلامتی انسان نیز مضر می باشند . زیرا نان های دور ریز که کپک زده اند به عنوان خوراک دام استفاده می شوند ، سپس توکسین هایی که توسط کپک در نان وجود دارند وارد بدن دام شده و از طریق مصرف شیر دام به بدن انسان ها وارد می شوند .

مزایای محصول مورد بررسی در طرح توجیهی نان ساجی با آرد سبوس دار عبارتند از :

مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی نان ساجی با آرد سبوس دار در ذیل آمده است :

ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی تولید نان ساجی با آرد سبوس دار در ذیل آمده است :

نیروی انسانی مورد نیاز به منظور اجرای طرح توجیهی نان ساجی با آرد سبوس دار شامل موارد زیر است :
تاسیساتی که برای پیاده سازی و اجرای طرح توجیهی نان ساجی با آرد سبوس دار مورد نیاز است ، عبارتند از :

دانلود فایل طرح توجیهی تولید نان ساجی با آرد سبوس دار