• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تیر برق بتنی ⭐️سال 1402 (مشاوره مجوز و وام)

(4 votes, average 4 out of 5)

طرح توجیهی تولید تیر برق بتنی

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید تیر برق بتنی (گرد و مستطیل ) با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید تیر برق بتنی را که قدیمی هستند ، صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ معرفی طرح توجیهی تیر برق بتنی ، محصولی پرمصرف در خطوط انتقال نیرو !


تیر برق های بتنی به محصولاتی گفته میشود که به عنوان ستون نگهدارنده ی خطوط انتقال برق یا فیبر نوری و یا تجهیزات مرتبط دیگر میباشند.

تیرهای بتنی برق با توجه به نوع کاربرد ، تکنولوژی ساخت ، امکانات تولید و منطقه مورد استفاده در انواع مختلفی ساخته می شوند که از آن جمله می توان به تیرهای بتنی با مقطع مستطیل و یا گرد ( تیر برق گرد ) اشاره کرد.

تیر برق های بتنی با مقطع مستطیل برای مصارف معمولی و خطوط انتقال برق در شهرها ، و تیرهای بتنی گرد برای خطوط با اهمیت بالاتر و ساختمان های دولتی و مهم استفاده می شوند زیرا دارای استحکام بیشتری در مقایسه با سایر تیرها بوده و می توانند دارای طول بلند تری نیز باشند.

تیرهای بتنی برق به صورت تیرهای بتن آرمه پیش ساخته تولید می شوند که علت آن عدم امکان ساخت در محل می باشد. در ساخت این تیرها با توجه به نوع کاربردی که دارند از قالب های با مقطع دایره ای یا مستطیلی استفاده می شود.

برای تسریع در ساخت تیرها و باز کردن سریع تر قالب ها ، باید عمل آوری بتن به گونه ای صورت گیرد که در زمان کوتاهی مقاومت بالایی را منجر شود. لذا از روش عمل آوری با بخار ( Autoclaved Aerated) استفاده می شود.

آیا تیر برق ها چوبی و فلزی میتوانند جایگزین تیر برق بتنی شوند ؟

در گذشته در شهرها و مسیرهای انتقال خطوط برق از تیرهای چوبی پوشانده شده با روغن قطران و گازوئیل استفاده می شد. این تیرها بدلیل سبکی ، ارزانی و در دسترس بودن مواد اولیه آن ها بسیار مورد توجه بوده و در سطح گسترده ای مورد استفاده قرار می گرفتند.

به دلایلی از جمله توسعه شهرنشینی و خدمات شهری ، از بین رفتن جنگل ها ، بروز پوسیدگی در چوب های تیرهای برق ، استحکام کم این تیرها در برابر نیروهای وارده و مقاومت حرارتی پایین ، استفاده از این نوع تیرها رفته رفته منسوخ شده و توجه بیشتر به سوی تیرهای بتنی معطوف شده است. امروزه کاربرد تیرهای چوبی فقط به موارد جزئی و محلی محدود شده است.

کالای جایگزین تیرهای بتنی ، تیرهای فلزی هستند. از محاسن این تیرها می توان به سرعت تولید بالا ، قابلیت شکل پذیری در اشکال متنوع و یکسان بودن مشخصات فنی آنها در تولید اشاره کرد.

تیرهای فلزی به دلایلی از جمله قیمت نسبتا بالای فلزات در سال های اخیر و مشکلاتی از قبیل خوردگی در محیط های مرطوب ، فقط در موارد محدود مانند تیرهای روشنایی خیابان ها و معابر ، مورد استفاده قرار می گیرند.

با توجه به مزایای تیر برق بتنی ، از جمله قیمت پایین این نوع تیرها بدلیل ارزان بودن مواد اولیه ، شکل پذیری مناسب بتن با توجه به نوع قالب ، مقاومت و استحکام بالای آن در برابر بارهای وارده ، مقاومت در برابر عوامل محیطی و محیط های خورنده ، مقاومت در برابر آتش سوزی و آسان بودن تولید آن در نقاط مختلف بعید به نظر می رسد که تیرهای فلزی با تیرهای بتنی قابل رقابت باشند.

از معایب این نوع تیرها ، وزن زیاد آن می باشد که در هنگام حمل و نصب ممکن است مشکلاتی را برای مجریان پیش آورد.

با توجه به پیشرفت روزافزون تکنولوژی های ساخت و عمل آوری بتن ، انتظار می رود در آینده ، تیرهای بتنی با مقاومت و دوام بالاتر برای استفاده در خطوط انتقال نیرو به کار گرفته شوند.

شبکه های زیر زمینی برق ، جانشینی برای تیر برق های بتنی ؟!

علاوه بر موارد فوق الذکر ، شبکه های زیر زمینی برق را نیز می توان در حکم کالای جایگزین برای تیر بتنی برق تلقی کرد. در شهرهایی که از ابتدا دارای زیر ساخت اصولی هستند ؛ می توان از طریق شبکه های زیر زمینی نسبت به انتقال خطوط نیرو اقدام کرد که نمونه آن در بازسازی شهر بم پس از زلزله در حال انجام است.

توسعه مناطق مختلف کشور مستلزم توسعه شبکه برق رسانی در همه مناطق کشور می باشد، لذا نیاز به تجهیزات لازم برای انتقال برق از نیروگاه ها به مناطق مختلف روز به روز در حال افزایش است. با توجه به به صرفه نبودن واردات تیرهای بتنی برق به دلیل هزینه حمل زیاد و نبود جایگزین مناسب برای این تیرها ، ناگزیر به تولید داخلی این محصول متناسب با نیاز کشور هستیم.


✔️ استفاده از بخار آب ، راهکاری برای سریعتر شدن فرایند تولید و مقاومتر شدن تیر برق های بتنی میباشد !


پس از گذشت حدود 180 سال از پیدایش و ثبت سیمان پرتلند توسط یک معمار در شهر لیدز در سال 1824 میلادی ، بتن دستخوش تحولات و پیشرفت های شگرفی شده است. در دسترس بودن و فراوانی مصالح تشکیل دهنده آن ، شکل پذیری آسان بتن تازه و دوام زیاد بتن نسبت به سایر مصالح ساختمانی از مزایای این محصول به شمار می رود.

استفاده از مصالحی دیگر نیز نظیر فولاد به عنوان مکمل بتن و در برخی مواقع به عنوان رقیب آن همواره مرسوم و متداول بوده است. زمان بر بودن کسب مقاومت، به عنوان یک خصوصیت نه چندان خوشایند بتن در مقایسه با فولاد مطرح می باشد.

از آنجایی که کسب مقاومت در بتن به طور مستقیم به واکنش تدریجی هیدراسیون ( ترکیب با آب ) سیمان وابسته است ، تسریع در انجام این واکنش نیز همواره مورد توجه بوده است. استفاده از سیمان پرتلند زود سخت شونده نوع III و یا استفاده از مواد افزودنی زودگیر کننده بتن به عنوان راهی برای کسب مقاومت اولیه بالا در بتن ، مطرح هستند.

وجود رطوبت به همراه دمای بالا دلیل اصلی به کارگیری بخار گرم است زیرا هر دو عامل تسریع کننده واکنش هیدراسیون می باشند. افزایش دمای بتن در مرحله عمل آوری ، سبب تسریع در روند کسب مقاومت آن می شود. بنابراین می توان با عمل آوری بتن در بخار ، موجب افزایش مقاومت آن شد.

با استفاده از بخار می توان به یک مقاومت اولیه بالا دست یافت ، به نحوی که بتوان قطعات بتنی را پس از مدت زمان کوتاهی از مرحله قالب گیری، حمل و جابجا کرد.

باز کردن سریع تر قالب ها و استفاده مجدد از آنها در تولید قطعات دیگر از مزایای دیگر استفاده از بخار آب می باشد. همچنین می توان در بتن های پیش تنیده به وسیله بخاردهی روند کسب مقاومت بتن را تسریع کرد و وسایل پیش تنیدگی را در زمان کوتاه تری برچید.

سیستم عمل آوری بتن با بخار صرف نظر از مزایایی که دارد ، اگر به نحو مطلوب و قابل کنترل استفاده نشود ممکن است آثار زیانباری را در دوام بتن ایجاد نماید. این نتایج ممکن است در مقاومت دراز مدت بتن نیز تاثیر گذار باشد که از جهت سازهای حائز اهمیت است.

در ایران استفاده از این سیستم عمل آوری، در تولید قطعات پیش ساخته بتنی مورد استفاده قرار گرفته و پیشرفت های خوبی در زمینه تولید بتن با این سبک، پدید آمده است.


✔️ مواد اولیه و فرایند توليد تیر برق بتنی


تیر برق های بتنی

✳️ مواد اولیه مصرفی در تولید 6000 اصله تیر بتنی برق در سال

1 - سیمان ( حدود 7 الی 15 درصد از حجم بتن ) :

1950000 کیلو گرم

2 - آب ( حدود 8 الی 21 درصد از حجم بتن )

3- مصالح سنگی ( سنگدانه ها 64 تا 85 درصد از حجم بتن )

  • ماسه : 5190000 کیلوگرم
  • شن : 7800000 کیلوگرم

4 - مواد افزودنی (مضاف ) :

به میزان جزئی و به صورت درصدی از وزن سیمان

5 - میلگرد :

282000 کیلوگرم

✳️ فرایند تولید تیر بتنی برق به شرح زیر میباشد :

مراحل تولید تیر بتنی برق

1 - قالب بندی :

قالب ها معمولا فولادی هستند و باید طوری طراحی و ساخته شوند که دارای مقاومت ، صلبیت ، وادارها و مهارهای کافی و مناسب باشند تا در مقابل ارتعاشات ناشی از تراکم بتن ، بدون تغییر شکل ها و اعوجاج های خارج از رواداری ، مقاومت نمایند.

ضمنا قالب ها باید به گونه ای ساخته شوند که تمیز کردن آنها آسان باشد ، زیرا لازم است بعد از هر بار استفاده تمیز شوند. اتصالات و درزهای قالب ها باید محکم و آب بندی باشند تا مانع از پس و پیش شدن پانل ها و فرار شیری بتن ( کرمو شدن بتن ) و یا دیگر نقص های بتن شوند. به منظور جلوگیری از لب پر شدن بتن، کلیه گوشه ها باید دارای پخی باشند.

پخی را می توان با خم کردن ورق فولادی، سه گوش چوبی و یا سه گوش های لاستیکی به وجود آورد.

2 - بتن ریزی :

پس از استقرار قفس آرماتور و تثبیت و تنظیم قالب ، بتن ریزی مطابق روش های مرسوم و بر اساس تجربیات کنترل و اجرای خوب انجام می شود.

3 - عمل آوری :

به طور کلی بهترین روش عمل آوری بتن استفاده از بخار آب در زیر چادر برزنتی می باشد. در این حالت ، معمولا رطوبت کافی نیز برای انجام واکنش های سیمان به دست می آید. برای جلوگیری از افت رطوبت و گرما می توان بستر قالب ها را با برزنت یا گونی پوشاند.

شروع عمل آوری در دمای زیاد باید با 2 تا 4 ساعت تأخیر نسبت به آخرین بتن ریزی انجام شود و همچنین دما نباید از 70 درجه سانتیگراد تجاوز کند. افزایش دما نباید با نرخی بیش از 22 درجه سانتیگراد بر ساعت انجام شود. پس از خاتمه زمان عمل آوری ( که با آزمایش مقاومت نمونه آگاهی مشخص می شود ) ، به بتن اجازه سرد شدن تا رسیدن به دمای محیط داده می شود.

وقتی دمای هوا کمتر از 10 درجه سانتیگراد باشد ، بتن باید با سرعتی کمتر از 10 درجه سانتیگراد بر ساعت خنک شود.

4 - جابجایی و حمل قطعات :

انواع وسایل بلند کردن قطعات پیش ساخته بتنی ، شامل جرثقیل ها ، لیفتراک ها و انواع مختلف جرثقیل های دروازه ای می باشند. گاهی اوقات از جرثقیل های متحرک چرخ لاستیکی یا ریلی استفاده می شود. در کارگاه های مسقف استفاده از جرثقیل های سقفی بسیار مناسب است.


✔️ ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات احداث کارخانه تولید تیر برق بتنی 6000 اصله در سال


کارخانه تولید تیر برق بتنی

✳️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید تیر برق بتنی :

  • بلوک زن اتوماتیک : 2 عدد
  • ویبراتور : 4 عدد
  • ایستگاه اختلاط بتون با بتون آماده : 2 عدد
  • دستگاه تراشکاری : 1 عدد
  • سیلوی سیمان : 2 عدد
  • کوپیت و الک ضایعات : 1 عدد
  • کرین 6 کاره 15تنی : 1 عدد
  • قالب قطعات بتونی : 1 عدد
  • برش ورق : 1 عدد
  • خم کن ورق : 1 عدد
  • بلوک زن سقفی : 1 عدد
  • بالابر : 2 عدد
  • ابزار الات جوشکاری : 1 عدد
  • ترانس جوش : 2 عدد

✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید تیر برق بتنی به قرار زیر میباشند :

  • برق رسانی (حق انشعاب نصب تابلوها و ترانس کابل کشی و سیم کشی های مربوطه)
  • آبرسانی (حق انشعاب و لوله گذاری و ....)
  • امتیاز خط تلفن
  • ایمنی و اطفای حریق
  • وسایل سرمایش و گرمایش
  • مخازن ذخیره سوخت و آب
  • تهویه و هوای فشرده

✳️ میزان آب و برق مصرفی سالانه کارخانه تولید تیر برق بتنی با ظرفیت 6000 اصله در سال :

  • برق مصرفی : 20000 کیلو وات ساعت
  • آب مصرفی : 8700 متر مکعب
✳️ نیروی انسانی مورد نیاز جهت بهره برداری از کارخانه تولید تیر بتنی برق با ظرفیت 6000 اصله در سال :

تعداد نیروی انسانی مورد نیاز :

  • مدیر عامل : 1 نفر
  • پرسنل مالی اداری : 1 نفر
  • منشی : 1 نفر
  • راننده : 1 نفر
  • سرایدار : 1 نفر
  • مدیر تولید : 1 نفر
  • کارگر ماهر : 3 نفر
  • کارگر ساده : 5 نفر

✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز جهت احداث کارخانه تولید تیر برق بتنی 6000 اصله در سال

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید تیر برق بتنی به قرار زیر می باشد :

  • زمین : 5000 مترمربع
  • خاکبرداری و تسطیح : 5000 متر مربع
  • حصار کشی : 566 متر مربع
  • فضای سبز و خیابان کشی : 1000 متر مربع

✳️ ساختمان سازی تولیدی و اداری کارخانه تولید تیر برق بتنی به قرار زیر می باشد :

  • سالن تولید : 800 متر مربع
  • انبار : 300 متر مربع
  • ساختمان اداری و سرویس ها : 100 نفر
  • نمازخانه : 30 متر مربع
  • نگهبان و سرایدار : 30 متر مربع

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید تیر برق بتنی ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید تیر برق بتنی


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید تیر برق بتنی 31 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخشنبه, 27 آبان 1396 13:07
حجم فايل 295.38 KB
دانلود 107

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع تبدیلی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories