• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی گیاهان دارویی ⭐️ PDF+DOC

(4 votes, average 5 out of 5)

Packing medicinal herbs2

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی گیاهان دارویی  ، با اطلاعات کاملا به روز برای سال 1401 با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا در صورت تمایل میتوانید طرح های توجیهی آرشیوی خشک کردن و بسته بندی گیاهان دارویی را با فرمت pdf ، صرفا جهت مطالعه ، از انتهای همین صفحه دانلود نمایید .

در این صفحه سعی نمودیم که تا حد زیادی شما را با فرایند خشک کردن و بسته بندی گیاهان دارویی آشنا نموده و اطلاعات فنی باارزشی را درباره احداث کارخانه فرآوری و بسته بندی گیاهان دارویی در اختیار شما قرار دهیم ، از بردباری شما در مطالعه این مقاله سپاسگزاریم.


آشنایی با فراوری و بسته بندی گیاهان دارویی


امروزه گیاهان داروئی توانسته است جایگزین داروهائی شیمیایى و سنتزى متـداول گـردد و  تحقیقـات بیشتر در این زمینه می تواند میزان این جایگزینی را نیز افزایش دهد.

گیاهان داروئى بصورت خرد شده، پودر شـده، دانـه و اشـکال مختلفـى در بـسته هـای 100 گرمـى تـا 500  گرمی بسته بندى می گردد . نوع بسته بندى انتخابی این مقاله ، استفاده ازکیـسه هـاى پلـی پـروییلن (OPP) است که در جعبه جاى می گیرد و سپس درکارتن عرضه مى گردد.

موارد مصرف و کاربرد گیاهان دارویی خشک شده و فراوری شده :

داروهاى گیاهی بسته بندى شده با دستور پزشک با اشکال زیر مصرف مى گردد :

الف ) دم کرده :

دم کرده گیاهان داروئی (ماند چاى ) بهترین و با ارزش ترین روش استف اده از آن است زیرا مـواد مـؤثره آن از بین نمى رود . براى دم کردن آن، مقدار معینى از گیاه، با آب جوش مخلوط شده و بصورت در بسته به مـدت 15 دقیقه ساکن گذاشته و پس از صاف شدن مصرف می شود.

‌ب ) جوشانده :

براى تهیه جوشـانده گیـاه داروئـی مقـدارکمی از آن بـا آب سـرد مخلـوط شـده  و رو ی حـرارت بـه جـوش   مى آید . سپس حرارت را خاموش کرده تا به مدت 10 دقیقه دم بکشد . پس از صاف شدن دارو قابـل مـصرف خوا هد بود.

‌ج ) خیسانده شده :

براى تهیه خیسانده گیاه داروئی،  مقداری ازآن با آب سرد مخلوط شده و 6 تا 12 ساعت ساکن باقی می ماند تا عصاره گیاه استخراج شود . سپس صاف شده و مصرف مى گردد . در خیساندن برخى از داروها، بجاى آب از الکل اتیلیک 60 % استفاده می شود . در این حالت زمان لازم براى استخراح عصاره چند روز در ظرف دربـسته است.

‌د ) استفاده از پودر :

گیاهان داروئى که بصورت پودر عرضه می شوند، مى تواند بنا به تجویز پزشـک  درآب یـا شـیر حـل شـده  و استفاده گردد.

س ) ضماد یا کمپرس :

براى تهیه ضماد گیاه داروئی، باید آن را مانند چاى دم کرد و پس از صاف کردن تفاله گیاه را در حالت ولـرم در محل التهاب کمپرس کرد و با پارچه گرم روى آن را پوشاند.

ه ) به عنوان محلول شستشو :

برخی ازگیاهان دارو ئی بعنوان محلول شستشو زخم یا التهابات پوستى تجویز مى گردند، با ید بـه صـورت دم کرده تهیه شده و پس از صاف کردن، مابع حاصل، بعنوان محلول شستشوى زخم و یا در وان حمام بکار برده می شود.

کد تعرفه گمرکی برخی از گیاهان دارویی خشک شده :

  • گل رازک، آسیاب نشده، پودر نشده یا به شکل حبه درنیامده ( کد تعرفه گمرکی : 201010 )
  • گل رازک، آسیاب شده، پودر شده یـا به شکل حبه درآمده، گرد گل رازک ( کد تعرفه گمرکی : 201020 )
  • نباتات، اجـزا نباتـات، دانـه و میـوه ، از انــواعی کــه بیــشتر در عطرســازی، داروسازی، برای مصرف حشره کـشی، انگل کشی یا همانند آن به کار مـی رود؛ تازه یا خشک کرده، حتی بریده شده، خرد شده یا پودر شده ( کد تعرفه گمرکی : 2011  )
  • ریشه شیرین بیان ( کد تعرفه گمرکی : 201110 )

در اینجا جدول زمان بندی احداث کارخانه فراوری و بسته بندی گیاهان دارویی را آورده و سپس به بررسی سایر مسائل فنی خواهیم پرداخت :

جدول زمان بندی احداث کارخانه فراوری و بسته بندی گیاهان دارویی


مواد اولیه مورد نیاز جهت خشک کردن و بسته بندی گیاهان دارویی


مواد اولیه مورد نیاز کارخانه فراوری و بسته بندی گیاهان دارویی به شرح زیر میباشد :

1 – گیاهان دارویی مورد نیاز

برای تهیه 100 تن گیاه دارویی بسته بندی شده (در سال ) با احتساب ضایعات ، 150 تن گیاه خشک پاک نشده مورد نیاز است و برای تامین این مقدار گیاه خشک 600 تن گیاه تازه مورد نیاز می باشد. 

2 - موارد اولیه مورد نیاز برای بسته بندی

  •  ورق OPP با ضخامت 30 میکرون : براى بسته بندی 100 تن که شامل یـک میلیـون بـسته 100 گرمـی می باشد ، نیاز به 2 تن ورق می باشد ( برای هر بـسته 100 گرمـی بـا احتـساب ضـایعات 2 گـرم ورق OPP مصرف می شود)
  • جعبه و کارتن

روش ها و فرایند های فراوری و بسته بندی گیاهان دارویی 


فرایند خشک کردن و بسته بندی گیاهان دارویی

معرفی روش های مختلف فراوری و بسته بندی گیاهان دارویی : 

گیاهان داروئى به شیوه سنتی، نیمه صنعتی و صنعتی فراورى و بسته بندی مى گردد که عبارتند از:

  • شیوه سنتی شامل : خشک کردن و بسته بندى
  • شیوه نیمه صنعتی شامل : پاک کردن، شستشو، خشک کردن و بسته بندى
  • شیوه صنعتی شامل : خاک گیرى، شستشو، ضدعفونى کردن، خشک کردن، آسیاب و بسته بندى

شیوه اول روش سنتی تولید گیاهان داروئی است که گیاه پاک و خشک و بسته بندی می گـردد . گیاهـان در این روش با خاک و سایر آلودگی ها همراه هستند . در شیوه دوم گیاهان شسته شده و خشک و بـسته بنـد ی می گردد. در این روش بخشى از گل و لای جدا شده ولی سایر آلودگى های انگلى و میکروبی باقى است.

شــیوه ســوم کــه روش صــنعتى فــراورى و بــسته بنــدی گیاهــان داروئــى اســت کــاملترین شــیوه تولیــد می باشد که در آن گیاه گل و خاک گیرى شده، قسمت هاى زائد آن جدا مى گردد، شسته شده و ضدعفونى مى گردد، سپس خشک شده و دانه بندى و یا پودر می گردد و بعد به شیوه اتوماتیک درکیسه و بعد قوطى بسته بندى می گردد .

گیاهان داروئی تولید شده در این روش اضافه بر آنکه از نظر بهداشتى مشکل زا نیـستند، بـه علت دانه بندى و یا پودر شدن کاربرد آنها توسط مصرف کننده آسانتر خواهد بود.

 

فرایند فرآوری و بسته بندی گیاهان دارویی :

مراحل کار را مى توان به بخش هاى زیر تقسیم نمود:

1- جمع آوری گیاهان دارویی   

2- سورتینگ گیاه

3- شستشو و ضد عفونی کردن گیاه

4- خشک کردن

5- جداسازی،  هوادهی،  الک کردن

6- آسیاب کردن

7- بسته بندی

در زیر ما به شرح هر کدام از مواحل فرایند خشک کردن و بسته بندی گیاهان دارویی میپردازیم پس با ما همراه باشید .

1- جمع آورى گیاهان داروئى :

جمع آورى گیاهان داروئی باید زمانى انجام گیرد که مطمئن شدیم که مواد مـؤثره گیـاه بـه حـداکثر مقـدار رسیده است . بعنوان مثال درگل های داروئى وقتی باز می شوند، میوه و بذر وقتی کاملآً رسیده اند و ریشه دراواخر دوره رویشى گیاه باید برداشت گردد .

برخى از  گیاهان داروئى بصورت خـودرو اسـت و برداشـت آن بـه صورت پراکنده انجام مى گیرد . ولی برخی دیگر بایـد در سـطح محـدودى کـشت شـده و بـراى فـرآورى بـه کارخانه حمل گردد . گیاهان جمع آوری شده در انبار گیاهان در بسته هاى جداگانه نگهدارى مى شوند تا وارد مراحل تولید گردند.

2- سورتینگ گیاه :

این مرحله شامل بخش هاى زیر است:

  • جداکردن خاک سنگ
  • جدا کردن گیاهان فاسد
  • جداکردن بخش های زائد گیاه

گیاه جمع آورى شده ابتدا بر روی یک صفحه متحرک مشبک حمل شده و به کمک حرکت ارتعاشی ، خاک و سنگ وگل چسبیده به گیاه از سوراخ هاى صفحه متحرک به پائین ریخته وگیاه خاک گیری  مى شود و بعـد به روى میزهاى بازرسى حمل می گردد .

در این بخش گیاهان فاسد، سنگ هاى بزرگتر،  گیاهان ناآشـنا جـدا می گردد و گیاهان بوسیله تسمه نقاله به میز برش ارسال شده تا بوسیله تیغه برش  بخـش هـاى زائـد گیـاه جدا شده و بخش های داروئی آن وارد مرحله شستشو گردد.

3- شستشو و ضد عفونى کردن گیاه :

ضدعفونى کردن گیاهان داروئی می تواند در دو مرحله مختلف انجام گیرد:

  1. درحین مراحل شستشو (با مایع ضد عفونى کننده)
  2. در حین خشک کردن (با بخار مواد ضد عفونى کننده) 

در شیوه اول  ماده ضد عفونى کننده در مرحله شستشو به گیاه اضافه شده و سپس آبکشی مى گردد تـا اثـر آن باقی نماند . درفرآیند دوم، بخار مواد ضد عفونی کننده در حین خشک شدن گیاه ، به آن دمیده مى شـود .

در این شیوه چون مرحله آبکشى بعدى وجود ندارد، ماده ضدعفونى کننده درگیاه باقی مانده و ممکـن اسـت در گیاهان حساس باعث تغییر در مزه، عطر و بو، رنگ و خواص داروئى گردد لذا شیوه اول بی ضرر و مفیـدتر است.

گیاهانی که از بخش سورتینگ به بخش شستشو و ضد عفونی وارد شده اند در سبدها ی  بزرگی ریخته شده و بوسیله جرثقیل سقفى به ترتیب وارد سه حوضچه سیمانی مختلف می گردد . سبد حـاوى گیاهـان درحوضچه اول و دوم که حاوى آب تمیز است زمانهاى متفاوتی باقى مانده تا گل و لاى و آلودگی هاى آن جـداگردد.

سپس سبدها به حوضچه سوم که حاوى داروى ضدعفونی کننـده گیاهـان اسـت وارد شـده و پـس از توقف لازم، وارد اطاقکی مى شودکه داراى نازل هائى است که آب را با فشار زیاد از اطـراف بـر روى گیاهـان می پاشد و مواد ضدعفونى کننده و سایر آلودگى ها ازگیاه جدا مى شـوند . (دسـتگاه شستـشو ). گیـاه شـسته شده به بخش خشک کن ارسال مى گردد.

4- خشک کردن گیاهان دارویی :

از آنجاکه گیاهان داروثى عمدتا به دماى بالا حساس هستند، لذا ضروری است عملیات خشک کردن  آنهـا در دماى پائین و با استفاده از تهویه انجام گیرد . خشک کردن گیاهان داروئی باید بطریقى انجام گیرد که میـزان مواد مؤثره در رنگ و بو و طعم گیاه تغییر نکند .

گیاهان قبل از ورود به خشک کن کاملآً خیس هـستند ولـی پس از خروج از آن  نباید بیشر از 10 تا 14 درصد رطوبت داشته باشد . گیاهـان بـا رطوبـت 14- 10 درصـد می تواند برای مدت طولانی نگهدارى شود.

درجه حرارتی که برای خشک کردن گیاهان استفاده می شود به نـوع گیـاه و مـواد مـؤثره آن بـستگى دارد . گیاهان اسانس دار حداکثر 50-40 درجه سانتیگراد، گیاهان گلیکوزید دار حداکثر 60- 50 درجه سـا نتیگراد و گیاهان حاوى الکالوئید تا حداکثر 70- 60 درجه سانتیگراد می تواننـد حـرارت را تحمـل نماینـد .

دسـتگاه خشک کن باید بطریقی عمل نماید که هم بتواند با هواى خنک گیاهان را خشک نماید و هم بـا هـوا ى گـرم  (حداکثر تا 75 درجه سانی گراد). گیاهان در خشک کن ها بر روى صفحاتى قرارگرفته تا کاملآً خشک شوند. 

5- جداسازى، هوادهى، الک شدن :

این مرحله آخرین مرحله جداسازى و بازرسى گیاهان است . سینی ها و سبدهای گیاهـان خـشک شـده  روى میزهاى بازرسى قرارگرفته و اضافات نامطلوب مانند دمگل ها از گلها جدا می کردد . سپس در اطاقکى به آنهـا هواى خنک دمیده می شود تا گرد و غبار آن جدا شده و سپس الک می شود تا تکه های  بزرگتر جـدا گـردد و سپس به بخش آسیاب ها ارسال می شود. 

6- آسیاب کردن :

گیاهان داروئـی مختلـف بـه شـکل پـودر، بـرگ خـشک (ماننـد چـاى ) و قطعـاتی بـا انـدازه هـاى مختلـف  بسته بندى می گردد و بدین منظور به دو آسیاب مختلف چکشی (براى تهیه پودر ) و آ سیاب برشى فرسـتاده مى شود . گیاه آسیاب شده آماده بسته بندى مى باشد . برخی از گیاهان نیاز بـه خـرد شـدن یـا پـودر شـدن ندارند و مستقیماً بسته بندى مى شوند (مانند عناب).

بسته بندی گیاهان دارویى :

گیاهان داروئى بصورت خرد شده، پودر شـده، دانـه و اشـکال مختلفـى در بـسته هـای 100 گرمـى تـا 500  گرمی بسته بندى می گردد . در بسیاری از اشکال بسته بندى ، ازکیـسه هـاى پلـی پـروییلن (OPP) استفاده میگردد که در جعبه جاى می گیرد و سپس در کارتن عرضه مى گردد.

باید در نظر داشته باشیم کیفیت طراحی و بسته بندی گیاهان دارویی نقش بسیار مهمی در فروش جهانی آن دارد بدین معنی که حتی بهترین کیفیت گیاهان دارویی نیز اگر در بسته بندی های مقبول بازار های جهانی ارائه نشوند ، نخواهند توانست با رقبای دیگر خود رقابت کنند .

بنابراین تولید کنندگان گیاهان دارویی باید در حوزه بسته بندی محصولات خود ، بسیار خلاقانه و با کیفیت عمل نمایند.

داروهاى گیاهی بسته بندى شده با دستور پزشک عموما با اشکالی مانند دم کرده ، جوشانده ، خیسانده ، استفاده از پودر، ضماد و بعنوان محلول شستشو مصرف مى گردد.


معرفی ماشین آلات و نیروی انسانی مورد نیاز جهت خشک کردن و بسته بندی گیاهان دارویی


خشک کردن و بسته بندی گیاهان دارویی

  • تسمه نقاله و میزهای سورتینگ ( فولادی، همراه با بلبرینگ و الکتروموتور 3 کیلووات )
  • دستگاه خاک گیری ( صفحه مشبک لرزان با الکتروموتور 5 کیلووات )
  • میز بازرسی ( فولاد زنگ نزن به ابعاد 3*2 متر )
  • گیوتین برش گیاه ( تیغه فولادی، با الکتروموتور 3 کیلووات )
  • سبدهای جابجایی ( فولادی )
  • شستشو ( شامل 4 مخزن فولادی همراه با پاشش آب و آبگیر گریز از مرکز  kg 100  )
  • خشک کن ( طبقه دار با قدرت هوادهی 180 متمرمکعب در ساعت )
  • غبارگیر ( با قدرت هوادهی 10 متمرمکعب در ساعت )
  • آسیاب چکشی ( همراه با قیف تغذیه و موتور 5 کیلووات )
  • آسیاب برشی ( همراه با قیف تغذیه و موتور 3 کیلووات )
  • بسته بندی اتوماتیک پودر ( با توان 10 بسته در دقیقه )
  • بسته بندی دستی

نیروی انسانی مورد نیاز جهت بهره برداری از کارخانه فراوری و بسته بندی گیاهان دارویی :

  • مدیر 1 نفر
  • مهندس 2 نفر
  • تکنسین 2 نفر
  • کارگر ماهر 3 نفر
  • کارگر غیر ماهر 6 نفر
  • تکنیسین فنی (تعمیرگاه، تاسیسات و …) 1 نفر
  • کارمندان اداری و مالی 2 نفر
  • نگهبان، کارگر ساده و خدمات 1 نفر
  • تعداد کل کارکنان 18 نفر

زمین ، ساختمانها و تاسیسات مورد نیاز جهت خشک کردن و بسته بندی گیاهان دارویی


تاسیسات مورد نیاز کارخانه فراوری و بسته بندی گیاهان دارویی به شرح زیر میباشد :

  • تأمین برق از شبکه سراسری ( 90.6 کیلووات )
  • برق اضطراری توسط دیزل ژنراتور ( 50 کیلووات )
  • ایجاد تأسیسات لازم جهت تأمین آب ( 23.2 مترمکعب در روز )
  • تأمین سوخت مورد نیاز:

گاز طبیعی ( 16.8 مترمکعب در ساعت )

گازوئیل ( نیازی نیست )

مازوت ( نیازی نیست )

  • تأسیسات گرمایش ساختمانها ( 502 متر مربع )
  • تأسیسات سرمایش و تهویه ساختمانها ( 502 متر مربع )
  • برجهای خنک کننده ( 0.3 متر مکعب در ساعت )
  • تصفیه شیمیایی آب (بدون املاح) ( نیازی نیست )
  • دیگ بخار ( نیازی نیست )
  • سیستم چرخش روغن داغ ( نیازی نیست )
  • اطفاء حریق ( تعداد 11 کپسول آتش نشانی نیاز میباشد )
  • هوای فشرده
  • تصفیه پساب ( فاضلاب انسانی )
  • باسکول 2 عدد ( 500 کیلوگرمی )
  • سیستم ارتباطی تلفن
  • سایرتأسیسات اضافی غیرمذکور

براورد زمین، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز جهت احداث کارخانه فراوری و بسته بندی گیاهان دارویی :

  • زمین : 2100 متر مربع
  • خاکبرداری و تسطیح : 1200 متر مربع
  • خیابان کشی و پارکینگ : 200 متر مربع
  • فضای سبز : 400 متر مربع
  • دیوارکشی : 390 متر مربع
  • چراغهای محوطه ( به عدد ) : 8
  • سالن تولید مسقف : 312 متر مربع
  • انبارهای مسقف : 434 متر مربع
  • آزمایشگاه : 30 متر مربع
  • تأسیسات و تعمیرگاه : 72 متر مربع
  • ساختمانهای اداری : 70 متر مربع
  • ساختمانهای رفاهی ،  سرایداری  و … : 90 متر مربع

نکات کلیدی در ساخت انبارهای مورد نیاز جهت خشک کردن و بسته بندی گیاهان دارویی

علیرغم حرکتهای اخیر صنایع به سوی کاهش موجودی انبار، انبارها به عنوان یکی از ارکان مهم کارخانجـات محسوب می شوند و در اکثر قریب به اتفاق واحدها غیرقابل حذف هستند . لذا درکشورهای درحـال توسـعه از جمله ایران که وضعیت بازارهای فروش مـواد و محـصولات دارای نوسـانات نـسبتاً زیـادی مـی باشـد ، بـرای جلوگیری از وقفه های تولید، لازم است که انبارهای مناسبی در واحد پـیش بینـی شـود .

درصـنایع کوچـک و متوسط انبارها تنوع زیادی ندارند، زیرا با توجه به حجم نسبتاً کم مـواد و محـصولات، معمـولاً دو انبـار مـواد اولیه و محصول ، نیازهای واحد را برطرف می نماید اما در بعضی واحدها با توجه به حجم کار ، ممکـن اسـت انبـار قطعات نیز یش بینی شود و یا اینکه کلیه وظایف این بخشها به یک انبار کلی محول شود.

صرف نظر از آن که انبارها مجزا یا تلفیق شده باشند، وظایف هر انبار مشخص شده و مسئول انبار (یا مسئول هر انبار) درمحدوده وظایف تعیین شده عمل می کند.

به طور معمول وظایف زیر به انبار مواد اولیه محول می شود:

  1. انبارکردن مواد خام که در انتظار ورود به جریان تولید هستند.
  2. انبارکردن قطعات خریداری شده که در انتظار ورود به جریان تولید هستند.
  3. انبارکردن لوازم یدکی و دیگر قطعات مورد استفاده.

وظایف دیگری نیز از قبیل صورت برداری و گزارش وضعیت موجودیها به منظور تهیه گزارشات مالی شـرکت و همچنین سفارش خرید مواد اولیه و قطعات مورد نیاز نیز به ایـن بخـش محـول مـی گـردد .

از طرف دیگر طراحـی انبـار محصول ، با توجه به تنوع کمتر اقلام انبار شده ، نسبت به انبار مواد راحتتر می باشد ولی با توجه به وظایف ایـن بخش مثل تحویل گرفتن و مراقبت از کالای ساخته شده، بسته بندی و ارسال محصولات و تهیـه گزارشـات و اسناد لازم در مورد ورود و خروج اقلام، اهمیت این بخش نیز کاملاً مشهود است.

لذا طراحی انبارها باید به گونه ای باشد که علاوه بر تأمین  فضای کافی برای موارد فوق از هدر رفـتن سـرمایه برای احداث انبار و نگهداری موجودی جلوگیری شود . با توجه بـه مـوارد فـوق و دوره هـای سـفارش انبارهـا، محاسبات طراحی انبار برای یک واحد بسته بندی گیاهان دارویی ، در فایل طرح توجیهی بسته بندی گیاهان دارویی ( 113 صفحه ) بیان شده است. 

لازم به ذکر است که برای انبارها قفسه بندی پالت راک پیشنهاد می گردد. این قفسه بندی برای بارهایی است که با پالت نگهداری و توسط لیفتراک جابه جا می شوند و برای انبارهای مواد و کالا،  سالن های تولید و سردخانه ها مناسب است. 

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی کشت و پرورش و خشک کردن و بسته بندی گیاهان دارویی  ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، با ما تماس بگیرید .

✳️ در صورتی که قصد سرمایه گذاری در صنعت گیاهان دارویی دارید ، صفحات زیر نیز میتواند برای شما جذاب باشد :


دانلود کامل ترین بانک فایل طرحهای توجیهی تیپ فراوری و بسته بندی گیاهان دارویی

توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی فراوری انواع گیاهان دارویی ( راه های اسانس و عصاره گری صنعتی برای فراوری گیاهان دارویی ) با ظرفیت 1200 تن در سال - مساحت زمین 6 هزار متر مربع- 261 صفحه (آذر 1400، فرمت PDF)(اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر)
تاريخدوشنبه, 20 شهریور 1402 10:02
حجم فايل 2.11 MB
دانلود 4

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarمطالعات امکان سنجی مقدماتی گلخانه گیاهان دارویی با ظرفیت تولید آویشن 1000 کیلوگرم + بومادران 2500 کیلوگرم + اسطوخودوس 4000 کیلوگرم + مریم گلی 2500 کیلوگرم در سال- مساحت زمین 5 هزار متر مربع- 24 صفحه (سال 1400، فرمت pdf+word)(اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه
تاريخچهارشنبه, 22 شهریور 1402 15:16
حجم فايل 1.75 MB
دانلود 0

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی احداث مزرعه گیاهان دارویی ( اسطوخودوس گل محمدی و زیره سبز ) در زمینی به مساحت 30 هکتار آپدیت سال 1401 (با کامفار جمعا 113 صفحه) (WORD+PDF) ( اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر )
تاريخجمعه, 25 فروردين 1402 15:00
حجم فايل 3.13 MB
دانلود 18

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی خشک کردن و بسته بندی گیاهان دارویی 63 صفحه سال 94 داغ
تاريخپنج شنبه, 16 آبان 1398 18:25
حجم فايل 934.69 KB
دانلود 361

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی بسته بندی گیاهان دارویی 113 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخجمعه, 12 آبان 1396 21:41
حجم فايل 3.38 MB
دانلود 874

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع بسته بندی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories