• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی کارخانه سرنگ سازی 💉 سال 1402 (مشاوره مجوز و وام)

(8 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی کارخانه سرنگ سازی

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی کارخانه سرنگ سازی با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی کارخانه سرنگ سازی سال 1402 را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ معرفی ایده طرح توجیهی سرنگ یا آمپول و این محصولات در چه اندازه هایی ساخته میشود ؟


معرفی ایده طرح توجیهی سرنگ یا آمپول

یکی از روش های مرسوم جهت وارد نمودن مـواد دارویـی بـه بـدن انـسان و حیوانـات ، بـرای جلـوگیری از بیماری ها و همچنین درمان بیماری های مختلف استفاده از آمپول یا سرنگ می باشد.  

در این روش برای تزریق ، ابتدا مواد دارویی وارد محفظه ای شده که همان سرنگ یا آمپول است و سپس به بدن موجود زنده تزریق می گردد.

سرنگ ها در اندازه های مختلفی موجود می باشند که از نظـر حجـم بـر حـسب  سـی سـی (CC) مـی تـوان بـه سرنگ های 1، 2، 2.5، 3، 5، 10 و 20  و حتی بزرگتر 30 ، 50 و 100 سی سی اشاره نمود.  

سرنگ ها از دو قسمت اصلی بدنه و پیستون ساخته  میشـوند . در بعـضی مـوارد نیـز از یـک قطعـه اضـافی لاستیکی در سر پیستون استفاده می شود که  در این صورت سرنگ تحت عنوان سرنگ سه قطعـه ای شـناخته می شود.

قسمت های مختلف یک سرنگ یا آمپول :

قسمت های مختلف یک سرنگ یا آمپول

سرنگ اگرچه جزء دارو محسوب نمی شوند و در دسته لوازم پزشکی قرار میگیرد، اما به دلیل استفاده گسترده از این لوازم در مراکز درمانی، به عنوان یک کالای استراتژیک درمانی اهمیت دارد. این در حالی است که فنآوری ساخت و تولید سرنگ در کشور روند پیچیده ای نیست و امکان تولید با کیفیت انواع سرنگ در ایران وجود دارد.

در سرنگ های یک بار مصرف ، ماده دارویی قبل از آنکه به بدن تزریق شود به درون سرنگ مکیده می شـود و با سطح داخلی سرنگ تماس  مییابد، به این دلیل پلاستیک هایی که در ساخت سرنگ ها مـورد اسـتفاده قـرار می گیرند  میبایست فاقد مواد افزودنی بوده و تست های استاندارد را نیز جوابگو باشند.  

در تهیه و بکارگیری سرنگ های یکبارمصرف اصطلاحاتی وجود دارد که در ادامه به اختصار ارائه شده است :

  • حجم اشغال شده : حجمی که لبه آب بندی پیستون در وسط طول درجه بندی مشخص میکند.  
  • حجم اسمی: حجم اسمی معادل آبی است کـه در دمـای 3 ± 20 درجـه سـانتیگراد از سـرنگ یکبـار مصرف خارج می شود.  
  • حجم جزء : حجم آبی که در دمـای 3 ± 20 درجـه سـانتیگراد از سـرنگ - هنگامیکـه لبـه آب بنـدی پیستون آن قسمت محدود شده از درجه بندی را طی نماید ، خارج می شود. 

بطور کلی از نظر ابعاد و اندازه موارد زیر پیرامون سرنگ ها قابل تعریف است :

  • حجم اسمی
  • طول کل سرنگ
  • حداقل طول درجه بندی سرنگ

در جدول زیر ویژگی های سرنگ ها با ابعاد مختلف که کاملا منطبق بر استانداردهای جهانی پذیرفتـه شـده در مجامع پزشکی است، ارائه شده است :

استانداردهای جهانی سرنگ ها

سیلندر سرنگ می بایست آنقدر شفاف باشد که حتی حبا بهای کوچک هوا با چـشم غیـر مـسلح در فاصـله Mm25 به خوبی قابل تشخیص باشند.  

پیستون نیز می بایست در داخـل سـیلندر بـه طـور یکنواخـت و راحـت حرکـت نمایـد، همچنـین پیـستون میبایست به نحوی ساخته شود که وضعیت آن به وضوح بر روی درجه بندی سیلندر قابل قرائت باشد. 

سرنگ ها باید عاری از اجسام خارجی بوده و در جریان ساخت طوری سترون شوند کـه عـاری از موجـودات ذره بینی قابل تکثیر باشند.  

سرنگ های یلاستیکی یکبار مصرف VS سرنگ های شیشه ای !

تنها کالای جایگزین سرنگهای یکبار مصرف، سرنگ های شیـشه ای اسـت کـه بـا توسـعه و پیـشرفت علـم پزشکی استفاده از این سرنگ ها به دلیل فراینده پیچیده تولید  ، نحوه اسـتریل نـامطلوب و در نتیجـه  امکـان انتقال بیماری منسوخ شده است . 

از آنجا که سرنگ های پلاستیکی یکبار مصرف تنها یکبار اسـتفاده مـی شـوند، امکـان شـیوع بیمـاریهـای خطرناک جوامع امروز نظیر هپاتیت و ایدز را کاهش می دهد. لذا نسبت به سرنگ های شیشه ای برتری دارند و تمایل به استفاده از این سرنگ ها در مقایسه با سرنگ های شیشه ای بسیار بیشتر است


کدهای آیسیک و تعرفه های گمرکی و شرایط واردات و صادرات صنعت سرنگ سازی


کدهای آیسیک سرنگ

کد آیسیک سرنگ 33111414 می باشد. همچنین واردات و صادرات این ماده از طریق تعرفه گمرکی 31/9018 تحت عنوان سرنگ انجـام مـی گیـرد .

تعرفه های گمرکی سرنگ در سال 1383 :

  • سرنگ 1 سی سی : ( کد تعرفه گمرکی : 10/31/9018 ) ( حقوق ورودی : 4% )
  • سرنگ 2 و2.5 و3 و5 و10 و20 سی سی : ( کد تعرفه گمرکی : 20/31/9018 ) ( حقوق ورودی : 30% )
  • سایر سرنگ ها : ( کد تعرفه گمرکی : 90/31/9018 ) ( حقوق ورودی : 4% )

حقوق پایه طبق ماده (٢) قانون اصلاح موادی از قانون برنامه سوم توسـعه اقتـصادی، اجتمـاعی و فرهنگـی جمهوری اسلامی ایران، شامل حقوق گمرکی، مالیات، حق ثبت سفارش کـالا، انـواع عـوارض و سـایر وجـوه دریافتی از کالاهای وارداتی می باشد و معادل 4% ارزش گمرکی کالاها تعیین میشود .

به مجموع این دریـافتی و سود بازرگانی که طبق قوانین مربوطه توسط هیات وزیران تعیین میشود، حقوق ورودی اطلاق میشود.

✳️ استاندارد های صنعت تولید سرنگ های یکبار مصرف

اسامی برخی از استانداردهای بین المللی موجود برای سرنگ :

  • روش های آزمون سرنگ های یک بار مصرف : 90-251NF و  93-001-2NF
  • ویژگی های سرنگ های یکبارمصرف پلاستیکی : 4629ASTM D
  • روشهای استرلیزاسیون سرنگ ها : 1428 BS و 7886BS
  • تست ها و روش های آزمون سرنگ های یک بار مصرف : 11608 DIN و 13926DIN
  • مشخصات کلی سرنگ های پزشکی : 3205 JIS T و 3206JIS T
  • روش های آزمون سرنگ های یک بار مصرف : 3207 KS P و 3206KS P

اسامی استانداردهای ملی تدوین شده برای سرنگ :

  • روش آزمون اثرات متقابل مواد دارویی و سرنگها : ISIRI-2312
  • آزمون سترونی سرنگها : ISIRI-3001
  • ویژگیها و روشهای آزمون سرنگهای انسولین : ISIRI-3591
  • ویژگی سرنگهای یکبار مصرف : ISIRI-770

✔️ مواد اولیه و فرایند تولید سرنگ 2 و 5 سی سی


فرایند تولید سرنگ

مواد اولیه مصرفی در تولید سرنگ 2 و 5 سی سی با ظرفیت 8 میلیون عدد در سال :

  • پلی اتیلن سنگین: (HDPE) 18144 کیلوگرم ) مقدار مصرف در واحد محصول در تولید سرنگ 2 سی سی 1.44 گرم و در تولید سرنگ 5 سی سی 2.34  گرم )
  • پلی پروپیلن (PP) : 17184 کیلوگرم ( مقدار مصرف در واحد محصول در تولید سرنگ 2 سی سی 1.36 گرم و در تولید سرنگ 5 سی سی 2.22 گرم )
  • اکسید اتیلن : 670 کیلوگرم ( مقدار مصرف در واحد محصول در تولید سرنگ 2 سی سی 0.080 گرم و در تولید سرنگ 5 سی سی 0.087 گرم )

✳️ به طور کلی فرایند تولید سرنگ به قرار زیر میباشند :

  1. مرحله تزریق و ساخت قطعات سیلندر و پیستون
  2. سوار کردن قطعات
  3. استرلیزاسیون
  4. کنترل کیفیت

  اصولا ساخت قطعات پلاستیکی از ترموپلاستیک ها به خصوص ساخت قطعاتی که شکل ساده ای ندارند تنهـا از طریق قالبگیری تزریقی امکان پذیر است، لذا تنها روش موجود برای ساخت سـرنگ هـای پلاسـتیکی روش قالبگیری تزریقی است.  

فرآیند تولید سرنگ های یکبار مصرف در عین سادگی اصول آن، به خاطر اهمیت آن از نظـر بهداشـتی بـسیار حساس است. 

طرح توجیهی کارخانه سرنگ سازی ( تولید سرنگ و آمپول )

1- قالبگیری (مرحله تزریق و ساخت قطعات سیلندر و پیستون)

مواد اولیه اصلی یعنی پلی اتیلن و پلی پروپیلن توسـط خـوراک دهنـده پنومـاتیکی از مخزنـی کـه توسـط کارگران پر می شود به درون قیف خوراک دستگاه های تزریق ریخته می شوند. پیستون ها و سیلندرها توسط ماشین های تزریق ساخته می شوند. برای لغزش بهتـر پیـستون درون سـیلندر بایستی این دو قسمت ، از دو ماده نا هم جنس ساخته شوند .

بنابراین پیستون سرنگ از پلی اتیلن چگـالی بـالا و بدنه آن از پلی پروپلین که نسبتا شفاف است ساخته میشود. قالب های مربوط به این قطعات همگی دارای 12 محفظه شکل دهـی مـی باشـند . چهاردسـتگاه تزریـق، عمـل ساخت قطعات هر یک از سرنگهای 2 و 5 میلی لیتری را بر عهده دارند.  

 بعد از قالب گیری و ساخته شدن قطعات به صورت دستی، راه گاه ها و پلیسه های باقیمانده روی قطعات جـدا گشته و به درون ظروف مخصوصی ریخته  میشود. می توان در کنار هر یک از ماشین های تزریـق یـک تـسمه نقاله کوچک قرار داد تا ضایعات را به قسمت آسیاب منتقل نماید .

با کنترل مداوم دستگاه ها مـی تـوان مقـدار ضایعات را به حداقل رسانید.  

برای اطمینان از پایداری ابعاد سرنگ ها و رسیدن به یک شکل پایدار باید این قطعات به مدت یـک الـی دو روز در شرایط کنترل شده دما و رطوبت درون یک محفظه مناسب پلاستیکی قرار گیرد.  

در طی این مدت قطعات ابعاد نهایی خود را به دست آورده و در نتیجه احتمال معیوب شدن آنها در قـسمت مونتاژ به حداقل خواهد رسید.  

 در مرحله برچسب زنی یا به عبارتی چاپ، درجه بندی و نام کارخانه و نوع سـرنگ بـر روی بدنـه سـرنگ هـا چاپ می گردد. این ماشین به صورت نیمه خودکار عمل می نماید. بدنه سرنگ ها می بایستی توسط دست در محل مخصوص خود قرار گرفته و به داخل ماشین هـدایت شـوند، ماشین به صورت خودکار عمل چاپ و تخلیه آنها را انجام می دهد.  

 2- سوار کردن قطعات 

برای سوار کردن پیستون روی بدنه اصلی، از دستگاه مونتاژ اتوماتیک استفاده می گـردد . در ایـن قـسمت قطعات ساخته شده به درون ظروفی مخصوص شروع به ارتعاش می کنند. به نحوی کـه قطعـات بـه آرامـی از شیارهای اطراف ظروف بالا آمده و یک به یک به درون مجرایی که به قسمت ابزار مونتاژ منتهی می شـود وارد می گردند.  

بعد از مرحله مونتاژ، سرنگ ها به وسیله یک تسمه نقاله کم عرض اما طویل به قسمت بسته بندی در لفافـه پلاستیکی هدایت می شوند. در این قسمت فیلم پلاستیکی که به داخل دستگاه وارد مـی شـود توسـط مکـش هوا و فشار یک سنبه به صورت حبابی در خواهد آمد که قسمت مقعر آن رو به بالا  میباشد.

سرنگ به ترتیـب درون این حباب ها قرار می گیرد و در مرحله بعـدی روی آنهـا توسـط یـک کاغـذ  طبـی مخـصوص پوشـانده می شود. عمل اتصال کاغذ به لفافه پلاستیکی به وسیله فشار و حرارت انجام می شود.

 سرنگ های بسته بندی شده در لفافه های پلاستیکی در جعبه های کاغذی 100 عددی قرار گرفته و در یـک اتاقک مخصوص جمع آوری می شوند. در این اتاقک هوا بـا رطوبـت و دمـای کن تـرل شـده ای جریـان دارد .

 در نتیجه دما و رطوبت مناسب، باکتری ها و قارچ های احتمالی موجود در محفظه بسته بندی سرنگ ها، از پوشش محافظ خود خارج شده و شروع به تکثیر می نمایند. این موضوع سبب می شود که گاز اکسید اتیلن در مرحلـه استرلیزاسیون اثر سریع تری بر روی آنها داشته باشد.     

3- استرلیزاسیون 

 مرحله بعدی فرآیند استرلیزاسیون است. به طور کلی روش های مختلفی برای استریلیزاسیون وجود دارد که در ادامه ارائه شده است.

✳️ روش های استریل کردن سرنگ :

روش های استریل کردن سرنگ

استرلیزاسیون بطور کلی عبارت از نابود ساختن تمام ارگانیسم های زنده ای می باشد کـه مـی تواننـد موجـب پبروز بیماری ها و یا عفونت های سطحی و یا عمقی شوند.  

قابلیت استرلیزه شدن یک نیاز اصلی برای تمام پلاستیک هـایی اسـت کـه بـرای خـدمات درمـانی و اعمـال جراحی مورد مصرف قرار می گیرند.

علاوه بر نوع پلیمر، عوامل دیگری مانند ساختمان شیمیایی مواد افزودنـی شکل قطعه و روش فرآیند آن، می تواند در انتخاب روش مناسب استرلیزاسیون یک قطعـه، بـسیار بـا اهمیـت باشند. 

در میان روش های مختلف استرلیزاسیون حرارتی، روش استریل کردن با هوای گرم و خشک به ندرت بـرای پلاستیک ها کاربرد دارد . اما استفاده از اتوکلاو برای استریل کردن برخـی از قطعـات پلاسـتیکی، بـا موفقیـت مواجه شده است .

استرلیزاسیون به کمک تشعشعات هسته ای، به لحاظ تأثیری که در دگرگونی پلاستیک ها و تغییر رنگ آنها دارد، محدود به انواع خاصی از این مواد بوده و اکثرا بـرای اسـتریل کـردن قطعـات و وسـایل یکبار مصرف بکار می رود.  

مواد شیمیایی (در فاز گازی) نظیر اکسید اتیلن تقریبا برای اسـتریل کـردن تمـام پلاسـتیک هـا کـه دارای کاربردهای پزشکی هستند، بدون تأثیر منفی بر ساختمان آنها، مورد استفاده قرار می گیرد. 

استرلیزاسیون را با تخریب سلول های زنده (تعداد سلول های زنده در ازای یک واحد حجمی) رابطه مـستقیم دارد .

در حالت ایده آل می توان گفت که یک رابطه خطی بین زمان استرلیزاسیون و لگـاریتم تعـداد ارگـانیزمهـای زنده، وجود دارد . بنابراین هرگز یک وسیله بطور کامل استریل نخواهد شد .

بنابراین بررسـی و تخمـین امکـان زنده ماندن بخشی از ارگانیزم های  بیماری زا بسیار مهم می باشد و در هـر روش، ایـن امکـان بایـد در حـداقل ممکن باشد.  

فاکتور غیر فعال کردن ارگانیسم ها، یکی دیگر از مفاهیم تأثیرپذیری یک روش استرلیزاسیون اسـت کـه بـه معنی کاهش میزان تجمع میکروبی از طریق روشهای مزبور در یک وسیله مـورد مـصرف در مـوارد پز شـکی می باشد.  

روش های ممکن استریلیزاسیون به صورت زیر طبقه بندی می شوند:  

الف ) هوای خشک  

‌ب ) اتوکلاو یا بخار در درجه حرارت زیاد  

‌ج ) آب جوش، همراه با بخار در درجه حرارت کم (پاستوریزه کردن)  

‌د ) تشعشع اشعه گامای ذرات بتا و یا اشعه ماوراء بنفش  

هـ ) عوامل گازی شکل شیمیایی  

در انتخاب هر یک از روش های فوق، نوع جنس پلیمر بکار برده شده ، شـکل قطعـه و روش تولیـد آن و نیـز تعداد دفعات استرلیزاسیون نقش بسیار مهمی دارد.  

دراین قسمت به اختصار به شرح هر یک از این روش ها پرداخته خواهد شد. 

الف ) روش حرارت خشک  

 شرایط مختلفی که برای استفاده از هوای خشک و داغ به منظور استرلیزاسیون وسائل پلاسـتیکی بکـار بـرده می شوند. معمولا از لحاظ زمان و درجه حرارت عبارتند از:  

  • 45 دقیقه در دمای 160 درجه سانتیگراد
  • 18 دقیقه در دمای 170 درجه سانتیگراد
  • 5 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد
  • 5 دقیقه در دمای 190 درجه سانتیگراد

مقادیر فوق، ممکن است براساس اسـتانداردهای مختلـف تغییـر نماینـد مـثلا در اسـتانداردهای دارویـی و بهداشتی انگلستان، به منظور اطمینان از استرلیزاسیون وسائل، آنها را در ١٦٠ درجه سانتیگراد به مـدت یـک ساعت در معرض هوای خشک قرار می دهند.  

در این روش دقت لازم در جهت رسیدن حرارت  به کلیه نقاط یک قطعه پلاستیکی باید انجام شود.

به دلیـل درجه حرارت زیاد این روش، مواد پلاستیکی اندکی را می توان پیـدا کـرد کـه بتواننـد شـرایط حرارتـی آن را بدون آسیب پذیری تحمل نمایند .

حتی موادی کـه نقطـه نـرم شـدن آنهـا نیـز بـالاتر از محـدوده عملیـات استرلیزاسیون می باشد، ممکن است به علت وجود اکسیژن دچار دگرگونی شود.  

به رغم وجود تعدادی از پلیمرها که دارای خواص حرارتی خوب هستند و می تواننـد از ایـن طریـق اسـترلیزه گردند.

بطور کلی می توان گفت کـه روش استرلیزاسـیون بـا هـوای گـرم و خـشک، به روش مناسـبی بـرای استرلیزاسیون قطعات پلاستیکی در حال انجام است.  

از طرفی با توجه به اینکه با کاهش دمای استرلیزاسیون، زمان عمل افزایش می یابد، عملیات مزبـور از لحـاظ اقتصادی بسیار پرهزینه خواهد بود.   

ب ) اتوکلاو   

یکی از روش های استریل کردن پلاستیک ها، استفاده از بخار اشباع شده در اتوکلاوی که دارای دمای بـالاتر از ١٠٠ درجه سانتیگراد است، می باشد.

دوره زمانی لازم برای استرلیزاسیون کامل، با درجه حرارت بکار رفتـه در سیستم، رابطه معکوس دارد و همواره این تمایل وجـود داشـته کـه در اسـتفاده از ایـن روش، زمـان هـای کوتاه تر، همراه با درجه حرارت های بالاتر بکار گرفته شود.

شرایط مختلف سه گانه زیـر، جهـت استرلیزاسـیون قطعات پلاستیکی توصیه شده است :

  • 3 دقیقه در 134 درجه سانتیگراد
  • 10 دقیقه در 126 درجه سانتیگراد
  • 15 دقیقه در 121 درجه سانتیگراد

 یکی از مشکلاتی که با روش اتوکلاو همر اه است، لزوم خارج سـاختن هـوا از سیـستم مـی باشـد زیـرا هـوا می تواند درمیزان نفوذ و تراکم بخار دخالت کرده و آن را تا حدودی بی اثر نماید.

در وسائل ساده، هوا معمـولااز طریق جابجایی به سوی پائین از سیستم خارج می گردد ولـی روش اسـتفاده از خـلأ قبـل از تزریـق بخـار رایج تر است.

 در این روش آن گروه از موادی  که نقطه نرمی پائین تری از درجه حرارت اتوکلاو دارند، نمی تواننـد اسـتریل شوند، مگر اینکه با اعمال روش های دیگر، در مقابل تغییر شکل و آسیب پذیری محافظت گردند.

استرلیزاسیون قطعات پلاستیکی از طریق اتوکلاو نیاز به برر سی و دقت عمـل زیـادتری دارنـد، زیـرا نبایـد تصور شود که حتی موادی با داشتن نقطه نرمی بالاتر از ١٣٤ درجه سانتی گراد، هم الزاما مـی تواننـد بـا ایـن روش استریل گردند .

 به عبارت دیگر، اطلاع از نقطه نرم شدن پلاستیک هـایی کـه نقطـه نرمـی آنهـا بـالاتر از ١٣٤ درجه سانتیگراد است، برای قطعی بودن استریل آنها از طریق اتوکلاو کافی نیست.

اگر قطعاتی در اتوکلاو استرلیزه شود و حتی کوچکترین دگرگونی در آن پدیـدار نگـردد ولـی قـدری تغییـر شکل دهد، روش مزبور برای  آن قطعه فاقد ارزش است. 

یکی دیگر از مشکلاتی که با روش اتـوکلاو همـراه اسـت استرلیزاسـیون قطعـاتی مـی باشـد کـه در داخـل کیسه های پلاستیکی و یا محفظه هایی با جداره نازک هستند .

ج - سایر روشها : 

در روشهای اشعه گاما و نیز روش استفاده از گازهای شیمیایی با عبـور سـرنگ از دورن محفظـه بـا  تـابش اشعه گاما و یا قرار گرفتن در معرض عوامل شیمیایی میکروارگانی سم ها و باکتریهای موجود از بین می رونـد وعمل استرلیزاسیون انجام می گیرد. 

4 - کنترل کیفیت

 بعد از مرحله استرلیزاسیون بسته ها وارد واحد کنترل کیفیت  میشوند و آزمون های بـاکتری  لـوژی بـر روی آنها انجام می گیرد و در نهایت پس از حصول اطمینان از کیفیـت آنهـا بـسته بندی شـده و بـه بـازار عرضـه می گردند.


✔️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه سرنگ سازی با ظرفیت 8 میلیون در سال


ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات کارخانه سرنگ سازی

تجهیزات و ماشین آلات خط تولید تولید سرنگ شیشه ای و پلاستیکی :

  • خط تزریق : 2 واحد
  • سیستم بسته بندی و استرلیزاسیون
  • ابزار دقیق کنترل کیفیت

تاسیسات مورد نیاز این کارخانه تولید سرنگ شیشه ای و پلاستیکی :

  • تاسیسات برق رسانی
  • تاسیسات آبرسانی
  • تاسیسات گازرسانی

✳️ میزان آب و انرژی مصرفی سالانه کارخانه تولید سرنگ با ظرفیت 8 میلیون در سال :

  • میزان آب مصرفی سالانه برای کارخانه سرنگ سازی : 14520 مترمکعب
  • میزان برق مصرفی سالانه برای کارخانه سرنگ سازی : 273 کیلووات

✔️ نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه سرنگ سازی

کارخانه سرنگ سازی

پرسنل بخش اداری و مدیریت کارخانه تولید سرنگ :

  • مدیر عامل : 1 نفر
  • مسئول اداری و مالی : 1 نفر
  • کارمند اداری و مالی : 3 نفر
  • مسئول تدارکات : 2 نفر
  • منشی : 2 نفر
  • انباردار : 2 نفر
  • راننده : 2 نفر
  • نظافتچی و آبدارچی : 2 نفر
  • نگهبان : 4 نفر

پرسنل بخش تولید کارخانه تولید سرنگ :

  • مدیر تولید : 1 نفر
  • سرپرست شیفت : 3 نفر
  • مهندس بخش تولید : 8 نفر
  • تکنسین خط تولید : 8 نفر
  • کارگر ماهر : 4 نفر
  • کارگر ساده : 8 نفر

مجموع : 51 نفر


✔️ ابنیه مورد نیاز جهت احداث کارخانه سرنگ سازی با ظرفیت 8 میلیون عدد در سال

زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید سرنگ شیشه ای و پلاستیکی :
  • زمین : 3500 مترمربع
  • تسطیح زمین : 3500 مترمربع
  • دیوار کشی : 473 مترمربع
  • خیابان کشی و آسفالت و جدول کشی و فضای سبز : 2100 مترمربع
ساختمان سازی تولیدی و اداری کارخانه تولید سرنگ شیشه ای و پلاستیکی :
  • سولة خط تولید : 250 مترمربع
  • سولة انبار مواد اولیه : 200 مترمربع
  • سولة انبار محصول : 150 مترمربع
  • سوله های تاسیسات : 140 مترمربع
  • نگهبانی : 100 مترمربع
  • ساختمانهای اداری وخدماتی : 180 مترمربع

 ✳️ در صورتی که علاقه مند به سرمایه گذاری در صنایع پزشکی و دارویی هستید مقاله (( طرح توجیهی احداث کارخانه تولید سرم تزریقی و شستشو )) نیز میتواند برای شما جذاب باشد . در آن مقاله سعی نمودیم تا صفر نا صد احداث کارخانه سرم سازی را توضیح دهیم.

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی کارخانه تولید سرنگ ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس  بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ کارخانه سرنگ سازی


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی کارخانه سرنگ سازی با مطالعات کامفار با ظرفیت سالانه تولید 3,600,000 عدد سرنگ شیشه ای و تولید 72,000,000 عدد سرنگ پلاستیکی در سال 179 صفحه (پاییز 1402، فرمت pdf+word)(اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر) جدید
تاريخشنبه, 01 ارديبهشت 1403 15:15
حجم فايل 4.31 MB
دانلود 0

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید سرنگ 41 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخسه شنبه, 23 آبان 1396 17:00
حجم فايل 560.99 KB
دانلود 265

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع پزشکی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories