• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تولید باتری و سلول خورشیدی ⭐️ سال 1401

(4 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی باطری پیل و سلول خورشیدی

جهت سفارش طرح توجیهی تولید سلولهای خورشیدی و همینطور باتری و پیل خورشیدی فتوولتائیک با آپدیت سال 1401 با فرمت WORD و  PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار این مقاله را مطالعه نموده و با ما تماس بگیرید . ضمنا  طرح توجیهی تولید سلول های خورشیدی و طرحهای توجیهی باتری و پیل خورشیدی فتوولتائیک و صفحات خورشیدی و نوارهای جاذب انرژی خورشیدی ( solar cell ) را میتوانید از لینک ( های )  دانلود در انتهای همین صفحه دریافت کنید.


سلول خورشیدی فتوولتائیک یا سولار سل چیست ؟


سلول خورشيدي یا سولار سل ( Solar Cell )  یک قطعه ی الکترونیکی بوده که انرژی تابشی خورشید را جذب کرده و به وسیله ی اثر فتوولتائیک ، مستقیما به انرژی الکتریکی تبدیل میکند.

اندازه سلول های خورشيدی با توجه به نوع كاربرد مورد نظر انتخاب مي شود. اندازه اين سلول ها  معمولا  10×10 و 15×15 سانتيمتر مربع است. شكل هندسي اين سلول ها مربع مستطيل است ولي مي توان آنها را به اشكال ديگري مانند دايره و نيم دايره نيز توليد نمود.  

سلول های خورشيدی از يك لايه بسيار نازك  ( چند ميكرون ) سيليكون نوع N و لايه ضخيم تري از سيليكون نوع P تشكيل شده اند. سلول هاي خورشيدي از سيليكون تك بلور ساخته مي شوند ، علاوه بر اين ماده ، مواد ديگر مانند سيليكون هاي چند بلوره سيليكون آمورف ، آرسفيد گاليوم و سولفيد كارميم نيز در ساخت سلول هاي جديد تر مورد استفاده قرار مي گيرند.

کد آیسیک اجزاء و قطعات پانل های خورشيدی  ( شامل ماژول های خورشیدی و سلول های خورشیدی و .... )  ، 31101331 میباشد .


تفاوت بین سلول خورشیدی ، ماژول خورشیدی و پنل خورشیدی


تفاوت بین سلول خورشیدی ، ماژول خورشیدی و پنل خورشیدی

تحت شرايط مناسب يك سلول خورشيدي با ابعاد 10×10 سانتيمتر ، در معرض تابش مستقيم خورشيد مي تواند 5/1 ولت برق توليد نمايد. از پيوستن تعدادي از سلول هاي خورشيدي ، يك ماژول خورشیدی ايجاد مي گردد و از اتصال تعدادي از ماژول های خورشیدی به همدیگر نیز ، يك پنل خورشیدی ساخته مي شود.

 

تفاوت سولارسل با فتوسل :

سلول های خورشيدی با فتوسل ها متفاوت هستند. در فتوسل ها با استفاده از خواص رسانائي نوري مواد ، شدت نور قابل اندازه گيري است. اين قطعات نه براي توليد الكتريسيته ، بلكه براي اندازه گيري شدت نور در تجهيزات عكاسي مورد استفاده قرار مي گيرند .


چگونگی عملکرد سلولهای خورشیدی


چگونگی عملکرد سلولهای خورشیدی

سلول هاي خورشیدي از دیود هاي نوري ساخته میشوند. این دیودهاي نوري نیز از مواد نیمه هادي ساخته  شده اند که بین دو صفحه الکتریکی هادي قرار گرفته اند.

همانطور که در شکل  دیده میشود نور از صفحه بالایی عبور میکند و بعد از گذر از قسمت نیمه هادي تولید حفره و الکترون میکند که این حفره ها و الکترون ها به سمت صفحات مختلف حرکت کرده و این  حرکت تولید جریان الکتریکی می کند.

در حقیقت وقتی نور خورشید از لایه بالایی عبور  میکند، توسط نیمه هادي جذب  میشود و الکترون و حفره تولید  میکند. زمانی که یک سلول خورشیدي به یک وسیله الکتریکی مانند لامپ وصل  میشود برق DC تولید می شود. 

طیف نوري که سلول هاي خورشیدي می توانند جذب کنند به ساختار مواد به کار گرفته شده در ساختمان سلولها بستگی دارد اما تمام این مواد تنها مولکول هایی با انرژي کم و یا یک طول موج مشخص را جذب می کنند.

در حال حاضر کار بر روي سلولهاي خورشیدي آلی (ارگانیک)، سلول- هاي خورشیدي حساس به رنگ و سلولهایی با ساختار نانو بسیار مورد توجه قرار گرفتهاست و امیدهاي بسیاري را براي کاهش قیمت و افزایش بازده در آیندهاي نه چندان دور ایجاد نموده است. 

یک ابزار و وسیله الکترونیکی که در سامانه هاي PV براي استفاده در شارژ باتري تلفن هاي همراه غالب و برجسته هست کنترل کننده هاي بار در سامانه هاي مستقل با باتري است. البته در PV مورد استفاده شهري بحث متناوب ساز (اینورتور) براي تولید جریان AC از DC  نیز مطرح است اما براي استفاده در شارژ باتري نیازي به جریان متناوب نیست. 

کنترل کننده هاي بار ، عمر باتري ها را افزایش میدهند و از آنجایی که باتري ها بخش گرانقیمتی از سامانه را تشکیل می دهند، کنترل کننده هاي بار باید از کیفیت عملیاتی مناسبی برخوردار باشند.

با این حال عمر باتري ها در سامانه هاي PV محدود است و تعویض آن ها یکی از دلایل اصلی براي هزینه بالاي چرخه عمر سامانه هاي مستقل است. باتري هاي بهینه شده و پیشرفته تر یک سود واقعی براي نصب کنندگان سامان ههاي PV  محسوب میشوند.     


بررسي و ارائه اطلاعات لازم در زمينه قيمت قيمت توليد داخلي و جهاني سلولهای خورشیدی : 


قيمت فروش و هزينه سلول های خورشيدی بر حسب دلار بر كيلو وات ساعت (  $/kWh)  سنجيده مي شود ولي به طور معمول از واحد اندازه گيري ديگري به نام $/Wp  استفاده مي شود. Wp عبارتست از حداكثر ( پيك ) قدرت بر حسب وات. اين ميزان برابر مقدار خروجي سلول خورشيدي تحت شرايط استاندارد دما و تابش نور مي باشد.  

روند قيمت محصول بر حسب  $/Wp در سا لهاي گذشته همواره كاهشي بوده است. مطابق آمار موجود مقدار شيب كاهش قيمت طي سال هاي 1990-1975 ميلادي زياد بوده است كه اين موضوع بر اثر اقتصاد تعداد قابل توجيه مي باشد.

طي سال هاي اخير اين ميزان كاهش قيمت روند ملايم تري به خود گرفته است چنانچه براي ادامه روند كاهش قيمت بايد سرمايه گذاري و نوآوري هاي بيشتري در توليد و توسعه تكنولوژي محصول انجام گيرد. قيمت اين محصول در سال 2001 حدود 4/5  $/Wp بوده است.


درآمد ، هزینه و سود حاصل از احداث کارخانه تولید سلول های خورشیدی فتوولتائیک


در صورتی که ظرفیت تولید را 810 مگاوات در سال در نظر بگیریم ، خلاصه طرح توجیهی سلولهای خورشیدی در سال 1395 به شرح زیر میباشد :

سرمایه ثابت :  11359876 میلیون ریال

سرمایه در گردش :  1107684 میلیون ریال

ارزش فعلی خالص ( NPV ) : 281742 میلیون ریال

نرخ بازده داخلی ( IRR ) : 63.95%


چکیده ای از مطالعات بازار سلولهای خورشیدی فتوولتلئیک


رشد مصرف جهاني سلول هاي خورشيدي از شتاب بسيار زيادي برخوردار است. به گونه اي كه براساس برآوردها، اين نوع انرژي 34 درصد از كل انرژي مصرفي جهان را در سال 2050 تشكيل خواهد داد.

طبق  پيش بيني ها ، ظرفيت هاي مورد نياز براي  نصب سلول هاي خورشيدي در سال 2010 ميلادي به حدود 14000 مگاوات، در سال 2020 ميلادي به 70000 مگاوات در سال 2030 به 140000 مگاوات خواهد رسيد.

با توجه به اين موضوع كه در سال 2007 ميزان توليد جهاني اين انرژي 3800 مگاوات بوده است مي توان رشد غير خطي مصرف اين نوع انرژي را به خوبي مشاهده نمود.

اين نياز بايد از طريق سرمايه گذاري  جديد در بخش توليد سلولهای خورشيدي برآورده گردد. دراين ميان منطقه  خاورميانه به دليل قرار گرفتن در كمربند انرژي اقتصادي خورشيدي از يك طرف  و  نياز شديد به انرژي طي سال هاي آينده به دليل رشد ساير بخش هاي مصرف كننده و طبق آمار شاهد افزايش قابل توجه  مصرف انرژي  خورشيدي بارشدي برابر و يا سريعتر از ساير مناطق خواهد بود.


کاربرد های سلولهای خورشیدی فتوولتائیک


کاربرد های سلولهای خورشیدی فتوولتائیک

كاهش شديد قيمت سلول های خورشيدی در سال های اخير باعث رشد چشمگير استفاده از آنها در حوزه های مختلف شده است . اين منبع انرژی كه در زماني غير اقتصادي به نظر مي رسيد در حال حاضر براي كاربران خصوصي و مردم ، شركت هاي تجاري و همچنين دولت ها بسيار جذاب است.  

كاربردهاي سيستم هاي متشكل از سلول هاي خورشيدي به عنوان منبع انرژي به صورت زير طبقه بندي مي گردد: 

الف : سلول های خورشيدی بدون شبكه بندي (Off –grid)   :

1- كاربردهاي مصرفي شامل : 

  • كاربردهاي خانگي (in‐door ) :

A : ابزار و لوازم الكترونيكي و الكتريكي  

B : گوشي تلفن هاي همراه  

C : انواع ساعت  

D : ماشين حساب 

  • كاربردهاي خارج از خانه (  Out‐ door ) :

A : ابزارهاي شارژ الكتريكي  

B : آب نما و فواره ها  

C : تامين نور پارك ها و معابر عمومي شهري  

D : سيستم تهويه هواي خودرو و ..... 

E : تامين انرژي قايق هاي كوچك  

2- كاربردهاي صنعتي 

A : مخابرات  

B : علائم راهنمائي و رانندگي و ترافيكي  

C : واسط پردازش داده در نقاط تلاقي از راه دور  

D : نمايشگرهاي صنعتي  

E : حفاظت كاتدي  

F : پايش از راه دور  

G : هتل ها و رستوران ها                

H : خنك نگهداشتن مواد پزشكي (مانند واكسن ها و فرآورده هاي خوني )

3- كاربرد در مناطق دور افتاده  :

A : فانوس و چراغ هاي راهنما ( دريائي و .....) 

B : تامين برق خانواده ها و تجهيزات روستائي  

C : شارژ انواع باتري  

D : تصفيه خانه ها و تجهيزات كوچك تصفيه آب  

E : روشنائي معابر دور افتاده  

F : مدارس  

 

ب : سلول هاي خورشيدي شبكه بندي شده ( Grid‐ Connected ) :

1- شبكه هاي غير متمركز  

  • پشت بام هاي خصوصي ( براي تامين انرژي ) 
  • كاربرد در مراكز آموزشي ( مدارس و ....) و پژوهشي  
  • استفاده در برج هاي مسكوني و اداري  

2- شبكه هاي متمركز  

  • توليد نيروي در نيروگاه هاي خورشيدي  
  • تامين برق تاسيسات و ادارات صنعتي  
  • ديواره هاي كاهش صوت  

با توجه به آمار سال هاي 2000- 1980 بيشترين كاربرد سلول های خورشيدی در حوزه توليد نيرو در مناطق دور افتاده قرار دارد و پس از آن سيستم هاي شبكه اي و سپس كاربردهاي خانگي قرارگرفته اند بيشترين رشد طي اين بازه متعلق به توليد نيرو در مناطق دور افتاده است كه پس از سال 1994 كاربردهاي سيستم های شبكه ای سلول خورشيدی نيز در كنار آن رشد بسيار چشمگيري داشته است.


فرآيند توليد و ساخت سلول های خورشيدی بر اساس اسكرين پرينت كه با كمي تفاوت در اغلب شركت هاي سازنده مورد استفاده قرار مي گيرد به صورت مراحل زير است :


1 - مواد اوليه : 

مهمترين ماده اوليه فرآيند ، ويفر ( تراشه ) تك بلوره يا چند بلوره Cz‐Si ، از گريد خورشيدي است. اين قطعات معمولاً به دو شكل مربع مستطيل و دايره به قطر 10 تا 15 سانتيمتر و ضخامت 200 تا 350 ميكرومتر هستند. ناخالصي اين تراشه ها از نوع p و داراي مقاومت  الكتريكي يك اهم در سانتيمتر مي باشند.

2 - رفع عيوب سطحي :

ويفر هاي سيكيلوني وارد شده به خط توليد در اثر عمليات برش در كارخانجات سازنده ويفر داراي ناهمواريها و زوائدي در سطح هستند. اين ناهمواريها در فرآيند توليد سلول خورشيدي ، باعث كاهش كيفيت ساخت و حتي شكستن سلول مي گردد. 

به اين منظور  در اين مرحله حدود 10 ميكرون از لايه سطحي ويفر خام توسط محلول هاي اسيدي يا قليائي برداشته  مي شود. غوطه وري ويفرها توسط كاست هاي تفلوني تحت دما و تركيب كنترل شده انجام مي گيرد. در اين عمل به كارگيري محلول هاي  قليائي به دليل هزينه مربوط به ضايعات عمل از ارجحيت بيشتري برخوردار است.

3 - عاجكاري سطح :

در اين مرحله بايد سطح ويفرها با الگوي مشخصي عاجكاري گردد. بافت سطحي به صورت هرمي شكل و به روش اچينگ NaoH به دست مي آيد.

در صورتيكه عاجكاري سطحي (هرمي شكل) حاصل از اين عمل بسيار ريز بافت باشد منجر به افزايش بازتاب سطحي نور در سلول خواهد شد و در صورتيكه بافت عاج سطح بيش از حد درشت باشد نور از جذب مناسب در واحد سطح برخوردار نخواهد بود به اين دليل بايد پارامترهاي غلظت، دما و زمان در فرآيند اچينگ NaoH تحت كنترل مناسب قرار داشته باشند.

معمولاً اين عمل در محلول NaoH با غلظت %5  در دماي °80 سانتيگراد و به مدت 15 دقيقه به انجام مي رسد.

4 - ديفوزيون فسفر  :

فسفر به عنوان ناخالصي نوع P در سيكيلون گريد خورشيدي مورد استفاده قرار مي گيرد. ديفوزيون فسفر در دماي بسيار زياد قابل انجام است به اين دليل لازم است ويفرهاي عاجكاري شده قبل از عمل ديفوزيون از طريق اچينگ اسيدي از هرگونه پسماند قليائي و ناخالصي هاي فلزي كاملاً تميز شوند.

روش هاي اصلي ديفوزيون فسفر شامل ديفوزيون  كوره كوارتز و ديفوزيون كوره خطي است كه مختصراً شرح داده مي شود :

الف ) كوره كوارتز

در اين روش ويفرها در حامل هائي از جنس  كوارتز قرار داده مي شوند و سپس در درون يك محفظه كوارتز (بدنه اصلي كوره) توسط گرمكن هاي مقاومتي به درجه مورد نظر مي رسد.  حركت ويفرها در كوره به صورت دوار است بدين معني كه از همان دهانه ورودي و پس از پايان  عمليات خارج مي گردند.

گاز حاوي فسفر از دهانه ديگر كوره به داخل محفظه دميده مي شود. براي تأمين فسفر مورد نظر از محلول 3POCL  استفاده مي شود.عمل ديفوريون در اين كوره در دماي 900 تا 950 درجه سانتيگراد و طي مدت 5 تا 15 دقيقه انجام مي شود.

ويفرها بايد در هر دو رو (طرفين) ديفوزه شوند. 

ب ) كوره خطي يا تسمه نقاله اي

در اين روش بجاي گاز از فسفر جامد استفاده مي شود به اين صورت كه نوعي خميره قابل پخت حاوي عنصر فسفر بر روي يك سطح از ويفر پخش شده و بعد از خشك شدن بر روي  نقاله تسمه اي به داخل كوره حرارتي هدايت مي گردند.

حرارت در مناطق مختلف اين نوع كوره متفاوت و قابل كنترل است و به دليل اينكه فضاي كوره باز است امكان دميدن گازهاي مورد نياز به اتمسفر كوره وجود دارد. در اين كوره ابتدا در دماي 600 درجه سانتيگراد ناخالصي هاي ويفر از بين رفته و سپس عمل ديفوزيون در دماي 950 درجه سانتيگراد به مدت 15 دقيقه در مجاورت اتمسفر نيتروژن انجام مي پذيرد. 

5 - ايزولاسيون اتصالات :

در ويفرهاي داراي ناخالصي نوع  P، لبه ها مي توانند باعث شنَت اتصالات سطح روئي و زيرين ويفر گردند. به منظور كنترل اين پديده، فرآيند اچينگ خشك در دماي پائين مورد استفاده قرار مي گيرد.

طي اين عمل لبه سلول ها به صورت سطوح بسيار نازك در درون راكتور در معرض پلاسما قرار ميگرند.در اين فرآيند از تركيبات 4CF  و يا  6SF  استفاده مي شود. راه جايگزين براي ايزولاسيون ويفر ، استفاده از ليزر براي برش نواحي لبه اي مي باشد.

6 - پوشش آنتي رفكلت :

به منظور كاهش اثر انعكاس پذيري سطح سلولهاي خورشيدي توسط اكسيد تيتانيوم  ( TIO2 )   روكش ميگردد. براي اين منظور محلول محتوي تركيبات تيتانيوم توسط يك نازل بر روي سطح سلول و در دماي 200 درجه سانتيگراد پاشيده مي شود. اين عمليات در راكتورهاي اتوماتيك به انجام مي رسد.نيتريد سيليكون نيز مي تواند به عنوان پوشش آنتي رفكلت بكار رود. 

7 - چاپ اتصالات رويه سلول :

به منظور ايجاد اتصالات در رويه سلول از خميره حاوي پودر نقره استفاده مي شود به اين صورت كه خميره بر رويه چسبانده شده و ماحصل به داخل كوره پخت خطي هدايت مي گردد. در كوره، عمل پخت در دماي 100 تا 200 درجه سانتيگراد انجام مي گيرد. 

8 - چاپ اتصالات پشت سلول  :

در اين مرحله عمليات مشابه مرحله قبل انجام مي گيرد. تفاوت در نوع  خميره الگوي چاپ اتصالات نيز در پشت سلول با رويه سلول متفاوت است. 

9 - احتراق همزمان :

در اين مرحله يك نوع عمليات حرارتي در دماي بالا انجام مي گيرد. هدف از اين عمليات سوزاندن ناخالصي هاي ارگانيك خميره، جوشش (سينتر كردن) ذرات و دانه هاي فلزي خميره به منظور افزايش قابليت رسانائي و همچنين بهبود كيفيت اتصالات الكتريكي پوشش با زيرساخت سيليكوني مي باشد.  

10 - تست و طبقه بندي :

سلول خورشيدي با استفاده از منبع نور مجازي (خورشيد شبيه سازي شده) در دماي 25 درجه سانتيگراد مورد تست و آزمون قرار مي گيرد. سلول هاي نامنطبق تأئيد نمي گردند و ساير سلول ها بر اساس ميزان بازدهي و خروجي طبقه بندي مي گردند. 

قابل ذكر است طي 30 سال گذشته تكنولوژي متعارف بكار گرفته شده براي توليد سلول های خورشيدی در سطح  دنيا بدين شكل بوده است.    

 ماشين آلات مورد نياز فرآيند توليد از كشورهاي ژاپن، كره جنوبي ، چين ، آلمان ، ايتاليا و آمريكا قابل تهيه هستند. عمده شركت هاي عرضه كننده، تكنولوژي سيستم توليد را به صورت كليد در دست (Turn‐key) عرضه مي كنند.


بررسی فناوری های موجود در ساخت سلولهای خورشیدی و نقاط قوت و ضعف آنها


سلول هاي خورشیدي اولیه از نیمه هادي هاي سیلیکونی ساخته می شدند و این فناوري هم اکنون نیز در حال استفاده است. سلول هاي خورشیدي بلوري در انواع و اشکال متفاوت خود ، یعنی تک بلوري (cz-Si)و چند بلوري (mc-Si)و نواري شکل ، بیش از %90 از سهم بازار را به خود اختصاص داده اند و بقیه سهم بازار نیز مختص فناوري لایه نازك بطور عمده سیلیکون  بیشکل (a-Si) بوده است.  

تمام فناوري هاي سیلیکون بلوري به تأمین ویفر ها ( ویفرهاي سیلیکونی ) و صفحه هاي سیلیکونی با ضخامت یک سوم میلیمتر نیاز دارد. هزینه ساخت و تأمین ویفرهاي سیلیکونی قسمت اساسی از کل هزینه هاي تولید سلول هاي خورشیدي را تشکیل می دهد. بنابراین کاهش هزینه هاي تولید این ویفرها یک چالش واقعی براي صنعت سلول هاي خورشیدي است.  

در مورد فناوري سیلیکون بلوري هم اکنون تولید در سطح وسیعی است و صنعت تأمین تجهیزات لازم براي این منظور قادر است تا خطوط تولید کاملی را عرضه کند. فناوري لایه نازك هنوز در مراحل آزمایشی است و بخش صنعتی به آرامی سرمایه گذاري در کارخانه هاي تولیدي در مقیاس هاي بزرگ را آغاز کرده است.

یکی از چالش هاي اساسی در حوزه این فناوري نیاز به تجهیزات و تأسیسات با بازده  بالا براي تولید در حجم بالا می باشد.  

از آنجایی که هزینه مواد مصرفی قسمت عمده اي از کل هزینه ها را تشکیل می دهد، کاهش مصرف مواد بسیار لازم و ضروري به نظر می رسد ، به خصوص در مورد سیلیکون بلوري  افزایش بازده سلول هاي خورشیدي نیز میتواند بطور مشخصی مصرف مواد را کاهش دهد.   

 

ماشین آلات و تجهیزات تولید سلولهای خورشیدی :

  • تجهيزات  Plasma Etching  
  • تجهيزات  Surface Etching  
  • کوره سينترينگ 
  • تجهيزات ديفوزيون  سلول PSG Cleaner 
  •  تجهيزات  Screen Print
  • کوره خشک ساز  کوره PECVD
  • سلول تست و طبقه بندی 

تاریخچه سلولهای خورشیدی فتوولتائیک


در فتوولتاییک (سلول خورشیدي) انرژي تابشی مستقیماً به انرژي الکتریکی تبدیل میشود. بر اساس این پدیده که براي اولین بارتوسط آلبرت انیشتین شرح داده شد وقتی که یک کوانتوم انرژي نوري یعنی یک فوتون در یک ماده نفوذ میکند، این احتمال وجود دارد که به وسیله الکترون جذب شود و الکترون انتقال پیدا میکند.

در سال 1839 یک دانشمند فرانسوي به نام ادموند بکورل ( Edmond Becquerel )  در ضمن آزمایش با یک سلول الکتریکی به اثر فتوالکتریک پی برد. این سلول از دو الکترود که در داخل یک الکترولیت قرار گرفته بودند، تشکیل شده بود. وي مشاهده کرد که تولید الکتریسیته با قرار گرفتن در معرض نور افزایش پیدا میکند. 

در سال 1954 فناوري فتوولتاییک به معناي امروزي آن به وجود آمد. این فناوري در آمریکا در آزمایشگاه بل توسط داریل چاپین  ( Daryl Chapin  ) ، کالوین فولر ( Calvin Fuller )  و گرالد پیرسون ( Gerald Pearson ) ساخته شد.

سلول هاي خورشیدي اولیه فقط توان تأمین انرژي لازم براي وسایل الکتریکی روزمره را داشتند. دانشمندان در آزمایشگاه تلفن بل توانستند سلول خورشیدي سیلیکنی  با بازده %4 درست کنند که بعدها توانستند به بازده %11 دست یابند. 

امروزه بیشترین استفاده از انرژي خورشیدي از این طریق میباشد. در برخی کشورها، نیروگاههاي فتوولتاییک ساخته شده که براي تولید برق مورد استفاده قرار میگیرند.


استاندارد های ملی برای تولید سلولهای خورشیدی به شرح زیر میباشند

استاندارد های ملی برای تولید سلولهای خورشیدی به شرح زیر میباشند

عنوان استاندارد : مشخصات ويژگي فيزيكي سلول های مرجع فتوولتائيک زميني غير متمركز  ==> شماره استاندارد : 8491

عنوان استاندارد : مشخصات شبيه ساز خورشيدی براي آزمايش فتوولتائيک زميني  ==> شماره استاندارد : 8485

عنوان استاندارد : عملكردالكتريكي سلول های فتوولتائيک با استفاده از سلول های مرجع تحت نور خورشيد شبيه سازي شده ـ روش آزمون  ==> شماره استاندارد : 8486

عنوان استاندارد : تعيين پرامتر عدم تطابق طيفي بين يك قطعه فتوولتائيک و يك سلول مرجع فتوولتائيک ـ روش آزمون  ==> شماره استاندارد : 8487

عنوان استاندارد : اندازه گيري پاسخ طيفي سلول های فتوولتائيک ـ روش آزمون  ==> شماره استاندارد : 8488

عنوان استاندارد : عملكرد الكتريكي ماژول ها و پنل های فتوولتائيک زميني غير متمركز با استفاده از سلول مرجع  ==> شماره استاندارد : 8489

عنوان استاندارد : كاليبراسيون سلول هاي مرجع اوليه فتوولتائيک غير متمركز سيكيلوني تحت تابش كلي ـ روش آزمون  ==> شماره استاندارد : 8490

عنوان استاندارد : ماژول های فتوولتائيك در محيط هاي با دما و رطوبت چرخه اي ـ روش آزمون  ==> شماره استاندارد : 8492

عنوان استاندارد : تبديل انرژی خورشيدی فتوولتائيک اصطلاحات و واژه ها  ==> شماره استاندارد : 8493

عنوان استاندارد : كالبراسيون سلول های مرجع ثانويه فتوولتائيک غير متمركز ـ روش آزمون  ==> شماره استاندارد : 8494

عنوان استاندارد : عايق بندي كامل و پيوستگي مسير زميني ماژول هاي فتوولتائيک ـ روش آزمون   ==> شماره استاندارد : 8495

عنوان استاندارد : آزمايش عايق بندي كامل رطوبتي ماژول ها فتوولتائيک ـ روش آزمون  ==> شماره استاندارد : 8496

 

شركت هاي اصلي توليد كننده سلول خورشيدی :
  • شرکت SHARP در ژاپن
  • شرکت  Mitsubishi Electric در ژاپن
  • شرکت  Kyocera در ژاپن
  • شرکت  Kaneka در ژاپن
  • شرکت  SANYO در ژاپن
  • شرکت  Shell Solar Europ در اروپا
  • شرکت  Bpsolar Europ در اروپا
  • شرکت  Iso photon در اروپا
  • شرکت  RW Solar در اروپا
  • شرکت  Photo watt در اروپا
  • شرکت  Shell solar US در آمریکا
  • شرکت  BP solar US در آمریکا
  • شرکت  Astropower در آمریکا
  • شرکت  Ussc در آمریکا
  • شرکت  ASE Americas در آمریکا

جهت سفارش طرح توجیهی تولید باتری و پیل خورشیدی فتوولتائیک و همینطور سلولهای خورشیدی با آپدیت سال 1400 با فرمت WORD و  PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار  با ما تماس بگیرید .

:: مطالب مرتبط

:: دانلود فایل طرح توجیهی احداث نیروگاه برق خورشیدی فتوولتائیک

:: دانلود فایل طرح توجیهی تولید ماژول ها و پنل های خورشیدی

 


دانلود فایل طرح توجیهی سلول خورشیدی و طرحهای توجیهی باتری و پیل الکتریکی یا فتوولتائیک


توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید .

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی تولید پنل خورشیدی در زمینی به مساحت 50,000 متر مربع با ظرفیت سالانه 120 میلیون وات ، 43 صفحه - آپدیت سال 1400 (pdf+word)( اختصاصی - برای اشتراک شش ماه و یکساله ) داغ
تاريخدوشنبه, 27 تیر 1401 20:24
حجم فايل 3 MB
دانلود 189

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی تولید سلول خورشیدی 26 صفحه سال 98 داغ
تاريخسه شنبه, 07 دی 1400 15:45
حجم فايل 965.51 KB
دانلود 148

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی انواع باطری پیل و سلول های خورشیدی 109 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخشنبه, 13 آبان 1396 20:22
حجم فايل 1.18 MB
دانلود 360

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید سلولهای خورشیدی 23 صفحه سال 93 داغ
تاريخشنبه, 14 دی 1398 18:12
حجم فايل 3.03 MB
دانلود 333

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید سلول خورشیدی 40 صفحه داغ
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 09:28
حجم فايل 360.7 KB
دانلود 261

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی باتری شارژی خورشیدی تلفن همراه 68 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخشنبه, 13 آبان 1396 20:25
حجم فايل 591.64 KB
دانلود 223

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی توليد سلول های خورشيدی آپدیت 95 داغ
تاريخسه شنبه, 06 آذر 1397 14:34
حجم فايل 1.31 MB
دانلود 260

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید سلول خورشیدی از ویفر سیلیکونی داغ
تاريخسه شنبه, 11 دی 1397 17:24
حجم فايل 694.54 KB
دانلود 224

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید صفحات و نوارهای جاذب انرژی خورشیدی 111 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 09:45
حجم فايل 1.45 MB
دانلود 350

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید پنل خورشیدی 10 مگاوات در سال 14 صفحه سال 97 داغ
تاريخیکشنبه, 24 اسفند 1399 06:50
حجم فايل 2.02 MB
دانلود 276

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع الکترونیک

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories