جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی آهک هیدراته با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1403 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی کارخانه تولید آهک هیدراته را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.
✔️ بررسی تخصصی محصول در طرح توجیهی آهک هیدراته !
آهک یا اکسید کلسیم از حرارت دادن سنگ آهک بدست می آید :
CO3Ca ==> CaO + CO
آهک خالص یا اکسید کلسیم ، سفید رنگ، بى شکل و ترد مى باشد .
وزن مخصوص آهک خالص ، بسته به درجه حـرارت پخت آن بین 08/3 تا 3/3 گرم بر سانتى متر مکعب مى باشد.
میل ترکیبى آهک نیز همانند وزن مخـصوص آن ، به درجه حرارت پخت بستگى دارد .
چنانچه آهک در درجه حرارت کمتر از 1000 درجه سانتیگراد پخـت شـده باشد، با افزودن آب سریعاً شکفته مى گردد .
چنانچه در درجـه حـرارت بـالاتر از 1000 در جـه سـانتیگراد پخته شده باشد، زمان شکفته شدن آن طولانى تر خواهد بود .
نقطه ذوب آهک 2614 درجه سانتیگراد اسـت و پس از ذوب و سرد شدن بصورت کریستالهاى مکعبى شکل و داراى رنـگ سـفید یـا زرد کـم رنـگ جامـد می گردد .
وجود اکسیدهاى آهن سه ظرفیتى منگنز و تیتان باعت رنگى شدن محصول وکاهش کیفیت آهک خواهد شد.
✳️ آهک بصورت هاى مختلف زیر مورد استفاده قرار می گیرد:
1- آهک کلوخه :
آهک کلوخه به سنگ آهک پخته شده گفته می شود .
درهنگام مصرف بـر روى کلوخـه هـا، آب پاشیده می شود تا شروع به تولید حرارت کرده و تبدیل به آهک مـرده گـردد .
درحـین ایـن عمـل ، آهـک کلوخه به پودر تبدیل گردیده و باعث می شود بتوان آن را به راحتى جهت ساخت ملات بکار برد.
2- آهک زنده به صورت پودر :
این آهک با آسیاب کردن آهک کلوخه بدست مى آید .
به علـت میـل ترکیبـى شدید این نوع آهک با آب و رطوبت هوا ، حمل و نقل و انبار سازى آن مشکل بوده است.
از این نظر بـراى حمـل و نقل آن از تانک هاى دربسته و یا از کیسه هایى که یک لایه آن ضد رطوبت باشد استفاده مى گردد.
3- آهک هیدراته (مرده):
آهک مرده یا آهک هیدراته همان هیدرات کلسیم می باشـد کـه از ترکیـب آب بـا آهک مطابق فرمول زیر بدست مى آید.
CaO+ H2O ==> Ca(OH)2
فرآیند هیدراتاسیون آهک با آزاد شدن حرارت همراه است . به طوریکه بـه ازاى هـر گـرم آهـک 280 کـالرى حرارت تولید مى گردد .
آهک هیدراته پودر خشک و سفید رنگى است که به عنوان قلیائى پایه در بـسیارى از فرآیندهاى شیمیائى مصرف مى شود .
حمل و بسته بندى این نوع آهک در کیـسه هـاى معمـولى و تانکهـاى بدون ایزولاسیون امکان پذیر مى باشد.
✳️ کاربردهای آهک هیدراته یا آهک مرده :
- مصارف آهک مرده (هیدراته) در صنعت دباغى و نساجى
- مصارف آهک مرده (هیدراته) در الکترود سـازى،
- مصارف آهک مرده (هیدراته) در مصارف شیمیائى جهت تهیه اکسید پروپیلن و تهیه حشره کش ها و در تولیـد سـود سـوزآور ، سولفات و بیکربنات سدیم و کلسیم کاربید
- مصارف آهک مرده (هیدراته) در صنعت نوشابه سـازی
- مصارف آهک مرده (هیدراته) در جـاده سـازى
- مصارف آهک مرده (هیدراته) در زیرسـازى ریل آهن
- مصارف آهک مرده (هیدراته) در مصارف ساختمانى
- مصارف آهک مرده (هیدراته) در صنایع چوب و کاغذ
- مصارف آهک مرده (هیدراته) در صنایع شیشه سازى و رنگ سازى
- مصارف آهک مرده (هیدراته) در تصفیه فاضلاب کارخانجات و کشتارگاه هاى صنعتى
✳️ ترکیبات آهک برای کاربردهای مختلف چگونه است !
آهک بایستى متناسب با مورد مصرف آن از خلوص مشخصى برخوردار بوده و میزان ناخالصیها و سایر عناصـر موجود در آن از میزان معینى تجاوز ننماید .
براى مصرف در صنایع فولاد، شیمیائى، صنعت کاغذ سنگ آهک مصرفى جهت پخت بایستى داراى ترکیبات زیر باشد:
- SiO2 : حداکثر 1 درصد
- MgO: حداکثر 5/1 درصد
- Fe2O3 : حداکثر 1 درصد
- S: حداکثر 01/ 0 درصد
براى مصرف آهک در تولید آجر ماسه آهکى، سنگ آهک باید دارى ترکیبات زیر باشد:
- SiO2 : حداکثر 2 درصد
- MgO: حداکثر 5/1 درصد
- Fe2O3 : حداکثر 2 درصد
- S: حداکثر 3/ 0 درصد
براى مصارف ساختمانى به صورت آهک کلوخه و یا براى مصارف تصفیه آب و نیز تثبیت خاک بایستى سنگ آهک مصرفى داراى ترکیب زیر باشد:
- SiO2 : حداکثر 5/3 درصد
- MgO: حداکثر 5 درصد
- Fe2O3 : حداکثر 2 درصد
- S: حداکثر 3/ 0 درصد
✔️ آشنایی کلی با فرایند تولید آهک هیدراته و کوره های آهک پزی
تولید آهک، به دو مرحله تقسیم مى گردد مرحله آماده سازى مواد اولیه، مرحله دوم پخـت سـنگ آهـک .
✳️ مرحله اول : آماده سازی مواد اولیه
درمرحله اول ابتدا سنگ آهک از معدن به کارخانه انتقال یافته و در کارخانه دپو می گـردد .
سـپس بـه ابتـداى خط تولید که یک فیدر (خوراک دهنده ) مى باشد منتقل مى گردد .
سنگ معدن از فیدر به داخل یک سـنگ شکن ریخته شده و دانه بندى مورد نظر بدست مى آید . این دانه بندى متناسب بـا نـوع کـوره و روش پخـت آهک که در مرحله بعد صورت مى گیرد، مى باشد و از حداقل یک تا حداکثر 14 سانتیمتر مى باشـد .
درجـه سختى آهک 3 و وزن مخصوص آن حدود 71/2 گرم بـر سـانتیمتر مکعـب مـی باشـد . سـنگ شـکن مـورد استفاده در این مورد معمولاً سنگ شکن فکى می باشد .
سنگ معدن خرد شده توسط یک نوار نقاله به یکـ سرند منتقل مى گردد و با سرند کردن مواد ، دانه هاى ریز کمتر از آنچه براى کوره مورد نیاز مى باشد از سایر دانه ها جدا و توسط نوار نقاله در محل مشخصى دپو می گردد . (این دانه ها به عنـوان پـودر سـنگ و شـن و ماسه آهکى محصول فرعى کارخانه محسوب مى شوند .)
مواد با دانه بندى مورد نیاز نیز به یک انبـار منتقـل می گردد. در این مرحله سنگ معدن خرد شده با دانه بندى مورد نظر آماده انتقال به کوره مى باشد .
✳️ مرحله دوم : پخت سنگ آهک
مرحلـه دوم یعنى پخت سنگ آهک، در کوره صورت مى گیرد . در کوره عمل تکلیس سنگ آهک صورت گرفتـه و در درجه حرارت حدود 900 تا 1200 درجه سانتیگراد (متناسب با نوع سنگى آهک و نوع کوره ) سنگ آهک بـه آهک تبدیل مى گردد.
CO3Ca ==> CaO + CO
این واکنش شیمیائى را پخت آهک مى گویند . در عمل براى پخت آهـک از کـوره هـاى مختلفـى اسـتفاده مى گردد. که به طور مختصر به معرفى آن ها پرداخته مى شود.
✳️ معرفی کوره های آهک پزی :
1 - کوره دوار افقى :
کوره هاى دوار افقى شبیه کوره هاى سیمان مى باشند، در برخى کشورها (مانند امریکـا ) بـا قطـر 3 و طـول حدود 80 متر نیز ساخته مى شوند .
این نوع کوره ها نیز خود به دو دسته تقـسیم مـی شـود کـه عبارتنـد از کوره هاى دوار با پیش گرمکن و بدون پیش گرمکن .
جهت انتخاب هر یـک از ایـن دو نـوع بایـستى عـواملى نظیر میزان سنگ ورودى و میزان انرژى مصرفى جهت پخت دقیقاً قبل از انتخاب مورد بررسى و مطالعه قرار گیرد. این کوره ها مصرف انرزى نسبتاً بالائى دارند، و به تعمیـرات و نگهـدارى بـالاترى نیـاز دارنـد .
در حـال حاضر ذوب آهن اصفهان و مس سرچشمه آهک مورد نیاز خود را با این نوع کوره ها تولید مى نمایند.
2 - کوره دوار عمودى :
این نوع کوره اولین بار در ژاپن مورد استفاده قرار گرفته و در داخل کشور نیز ساخته میشود .
این کوره هـا ازارتفاع بسیار کمترى نسبت به کوره هاى عمودى ایستاده ( حدود 10 متر در بر ابر 30 متر ) برخـوردار بـوده وبازده انرژ ى مصرفى در آن بالا مى باشد .
در این نوع کوره آهک پزی ، به دلیل اینکه ضرورتى به انباشتن مواد در آن تا ارتفـاع زیاد نمى باشد ، میزان آهن آلات و مواد نسوز کوره کاهش یافته و سایش نسوزها در آن کمتر می باشـد . بـه همین دلیل استفاده از دانه بندى ریزتر تا حدود یک سانتى متر قابل استفاده می باشد. (ایـن دانـه بنـدى در کوره هاى ایستاده عمودى حداقل 4 یا 5 سانتى متر مى باشد ) کـه بـه ایـن ترتیـب ضـایعات سـنگ آهـک مصرفى و بدنبال آن هزینه هاى تولید کاهش خواهد یافت .
در این کوره ها سنگ آهک بر اثر گردش به طـور یکنواخت حرارت دیده و پخت به طول کامل انجام مى پذیرد.
3 - کوره هاى آهک پزی عمودى :
کوره هاى عمودى از یک استوانه فلزى ساخته شده که جداره داخلى آن با آجر نسوز پوشانیده شده و سنگ آهک با دانه بندى 40 تا 140 میلى متر از بالا به پائین ریخته مى شود .
کوره داراى سه قسمت منطقه پـیش گرمکن، منطقه پخت و منطقه خنک کن مى باشد . مشعل هاى کوره در اطراف آن و در منطقه پخـت تعبیـه مى شوند. این نوع کوره در داخل ساخته شده و مورد استفاده قرار می گیرد.
4 – کوره آهک پزی عمودى مرتس :
طرح کوره عمودى مرتس متعلق به شرکت سوئیسى MEARZ مـى باشـد. در واقـع کـوره عمـودى دو قلـو مى باشد که از دو استوانه فلزى ساخته مى شود. ساختمان کوره مشابه کوره عمودى می باشد .
مکـانیزم کـار در کوره مرتس به این ترتیب مى باشد که در حالتى که عمل پخت در یک شـافت کـوره صـورت مـى گیـرد دریچه خروج این شافت بسته بوده و هواى احتراق یافته از شافت دوم خارج شـده و عمـل پـیش گـرمکن را انجام مى دهد .
پس از اتمام عمل پخت در شافت اول پخت سنگ آهک در شافت دوم شروع شده و ایـن بـار هواى محترق شده از شافت اول خارج و عمل پیش گرمکن را در این شافت انجام مى دهد .
پس از اتمام عمل پخت هر شافت، سنگ آهک پخته و خنک شـده از پـائین کـوره خـارج و از بـالاى کـوره سـنگ آهـک وارد مى شود . سیکل پخت براى کوره با تولید 100 تن در روز حدود 14 دقیقه و عمل تخلیه و بارگیرى و تعویض سیستم سوخت حدود یک دقیه طول مى کشد.
5 – کوره هاى آهک پزی سیکلونى :
کوره هاى سیکلونى معمولاً براى مصارف خیلى خاص که در آن خلوص آهک جهـت مـصارف صـنعتى حـائزاهمیت است مورد استفاده قرار مى گیرد .
مکانیزم کار در کوره هاى سیکلونى به این ترتیب است که آهک درحین عبور از سیکلون ، با هواى گرم کـه درجهـت مخـالف حرکـت مـى کنـد تبـادل حرارتـى نمـوده و عمـل کلسیناسیون صورت می گیرد .
پس از پخت سنگ آهک در کوره هاى دوار افقى، کوره عمودى با یک شافت و کوره مرتس، آهک کلوخه بدست مى آید کـه بـراى مـصارف سـاختمانى قابـل اسـتفاده مـى باشـد . ولـى در صورتیکه هدف تولید پودر آن (آهـک زنـده ) باشـد ابتـدا در سـیلوهاى ذخیـره انبـار شـده و سـپس آسـیاب می گردد .
به منظور آسیاب کردن آهک در این مرحله از آسیابهاى غلطکى و چکشى اسـتفاده مـی گـردد . در این قسمت که شامل سیکلون و فن جهت جدا سازى مواد ریز و برگرداندن مجدد دانه هـاى درشـت بـداخل آسیاب می باشد، مواد پس از پودر شدن به داخل سیلویى ذخیره می گردد .
در صورتیکه هدف بعـدى تولیـد آهک هیدراته باشد بایستى حدود 5/24 % آب به آهک اضافه نمائیم ، در عمل با توجه به اینکه در اثـر واکـنش شیمیائى بین آب و آهک مقدارى از این آب به صورت بخار در مى آید، حدود 50% آب بایستى مصرف شـود .
هنگام هیدراته کردن در صورتیکه مقدار آب کم باشد، عمل به صورت نـاقص صـورت گرفتـه و در صـورتیکه مقدار آب زیاد باشد، خشک کردن آهک هیدراته شده را مشکل مى سازد .
عمـل هیدراتاسـیون بـه روشـهاى مختلفى صورت مى گیرد . که از جملـه آن مخلـوط کـردن آب و آهـک در یـک میکـسر یـا اسـتوانه گـردان می باشد.
استفاده از بخار آب اشباع تحت فشار حدود 40 تا 100psi نیز نتیجه سریعتر و بهتـرى بـه همـراه داشته و در مقابل سرمایه گذارى بیشترى نیاز دارد . معمولاً پس از عمـل هیدراتاسـیون، آهـک هیدراتـه وارد قسمت خشک کن شده و به دستگاه بسته بندى منتقل می گردد . دستگاه بسته بندى ، آهـک هیدراتـه را در بسته هاى (پاکت) 25 تا 50 کیلوگرمی بسته بندى مى نماید.
✔️ انتخاب بهترین و مناسبترین فرآیند تولید آهک هیدراته با ظرفیت 75000 تن در سال
انتقال و ذخیره سازی سنگ آهک گرانوله با یکدیگر مشابه بوده و تفاوت عمده ای با یکـدیگر ندارنـد . تفـاوت اساسى در نحوه پخت و کوره پخت مى باشد . در حال حاضر تکنولوژی ساخت انواع کوره هایی کـه ذکـر شـد در داخل کشور وجود دارد و توسط شرکت هاى متعددى که در داخل کشورفعالیت دارند، خطوط کامـل تولیـد طراحى، ساخت ونصب می شود.
معمولاً انتخاب بهترین و مناسب ترین فرآیند تولیـد بـر اسـاس فاکتورهـا و عوامل متعددى صورت می گیرد که اهم آنها عبارتند از :
- قابلیت تولید محصول با مشخصات لازم
- نیاز به سرمایه گذارى کمتر
- راندمان بالاتر تولید.
- هزینه نگهدارى و تعمیرات کمتر
- مصرف انرژى کمتر
با توجه به عوامل مذکور، پروسه تولید آهک با استفاده از کـوره دوار عمـودى و بـا ظرفیـت 250 تـن در روز آهک ساختمانى انتخاب گردیده است.
دلایل این انتخاب به شرح زیر مى باشد:
1- در مقایسه کوره عمودى دوار با با کوره عمودى معمولى (بایک شافت) و کوره مرتس (با دو شافت) ارتفـاع این کوره حدود 20 متر کمتر مى باشد . مفهوم این کاهش ارتفـاع مـصرف کمتـر آهـن آلات و مـواد نـسوز و بالطبع سرمایه گذارى قابل ملاحظه کمتر مى باشد.
2- در مقایسه این نوع کوره با کوره هاى عمودى معمولى و مرتس به دلیلى اینکه مواد را ارتفاع کمتر بر روى هم قرار مى گیرند، امکان استفاده از دانه بندى ریزتر مواد تا حدود یـک سـانتى متـر نیـز وجـود دارد . ایـن موضوع باعث مى گردد ضایعات سنگ معدن به میزان قابل توجهى کـاهش یافتـه و قیمـت تمـام شـده نیـز کاهش یابد.
3- بعلت کاهش قابل توجه مواد در کوره ، سایش مواد نسوز بدنه کوره نیز به میـزان قابـل تـوجهى کـاهش خواهد یافت که این امر منجر به کاهش هزینه هاى جارى نگهدارى کوره خواهد شد.
4- در مقایسه این نوع کوره با کوره دوار افقى، اولاً مصرف انرژى این نوع کوره به میزان قابـل تـوجهى کمتـر بوده و ثانیاً به نگهدارى کمتر که در نتیجه هزینه کمتر را به دنبال دارد نیاز دارد.
5- چون مقدار مصرف سوخت کم است، بنابراین نیازى به تولید فشار بالا براى مازوت نیست.
6- چون میزان حرارت گاز خروجى بین 100 تا 150 درجه سانتیگراد اسـت، بنـابراین فـن کـارائى بیـشترى خواهد داشت.
7- کوره عمودى دوار احتیاج به فیلتر نداشته و CO2 خروجى به علت کاهش گرد و خاک قابل استفاده است.
8- خنک کردن آهک پخته شده توسط هوا انجام گرفته و هواى گرم شده مجدداً به کوره برگـشت داده مـی شود.
9- کنترل کوره به علت اتوماتیک کردن دستگاه هاى دورانى خروجی آهک و غیره بسیار ساده مى باشد و هر اپراتور پس از یک ماه تعلیم قادر به راهبرى آن خواهد.
✳️ تشریح مکانیزم کار کوره دوار عمودى
سنگ آهک با دانه بندى مورد نظر به داخل مخزن بالاى کوره که بر روى اسکلت فلزى نصب شـده وارد مـی شود، سپس این مواد توسط کانالهایى به قسمت پیش گرمکن کوره کـه داراى حرکـت دوار افقـى مـی باشـد ریخته شده و در این قسمت عمل پیش گرم کردن سنک آهک انجام شده و توسط سیلندرهاى هیـدرولیکى در فواصل زمانى معین ، مواد بجلو رانده مى شود و به داخل منطقه کلسیناسیون مى ریزد .
عمل کلـسیناسیون توسط حرارت تولید شده مشعل هایى که در وسط کوره قرار گرفته و شعله آن به اطراف پخـش مـى شـود صورت گرفته، آهک پس از پخته شدن به داخل منطقه خنک کننده ریختـه شـده و پـس از خنـک شـدن و رسیدن به در جه حرارتى حدود 80- 70 درجه سانتى گراد از محل خروجى کوره که در قسمت انتها و پائین کوره قرار گرفته خارج شده، بر روى نقاله می ریزد . کار کوره عمودى دوار بـه صـورت مـداوم و پیوسـته مـی باشد.
✳️ مروری بر فرایند تولید منتخب آهک پزی ( 0 تا 100 روش تولید آهک هیدراته یا آهک صنعتی )
مراحل مختلف فرآیند انتخاب شده عبارتند از:
الف ) آماده سازى مواد اولیه، انتقال مواد به انبار و انبار سازى مواد که شامل مراحل زیر میشود :
- تخلیه سنگ معدن به داخل هاپر سنگ شکن
- تغذیه سنگ شکن فکى توسط خوراک دهنده شاتونى
- شکستن قطعات درشت سنگ معدن توسط سنگ شکن فکى
- انتقال مواد خروجى سنگ شکن توسط نوار نقاله به سرند لرزشى
- سرند کردن سنگ معدن خرد شده و جدا کردن دانه هاى کمتر از یک و نیم سانیمتر
- انتقال مواد با دانه بندى بالاى یک و نیم سانتى متر توسط نوار نقاله به داخل انبار بتونى
- انبار مواد با دانه بندى زیر یک و نیم سانتى متر توسط نوار نقاله به محل دپو ضایعات.
- انبار کردن مواد با دانه بندى بالاى یک و نیم سانتیمتر داخل انبار بتونى
- انتقال مواد اولیه انبار شده توسط خوراک دهنده هاى لرزشى بر روى نوار نقاله.
- انتقال مواد اولیه توسط نوار نقاله به کوره
ب ) پخت سنگ آهک در کوره که شامل مراحل زیر میشود :
- انبار نمودن موقت سنگ آهک در داخل قیف بالاى کوره
- انتقال سنگ آهک توسط کانال به قسمت پیش گرمکن
- پخت آهک
- عبور آهک پخته شده از قسمت خنک کن کوره
- خروج آهک از قسمت خروج بار
ج ) انبارسازى آهک پخته که شامل مراحل زیر میشود :
- انتقال آهک پخته از قسمت خروج بار توسط نوار نقاله
- انتقال آهک پخته از انتهاى نوار نقاله به داخل سیلوى فلزى به وسیله بالابر
- انبار شدن آهک داخل سیلوى فلزى
د ) هیدراتاسیون ، که شامل مراحل زیر میشود :
- انتقال آهک از سیلوى آهک به سنگ شکن چکشى
- انجام عمل هیدراتاسیون در هیدراتور
- انتقال به خشک کن
- آسیاب نمودن آهک توسط بال میل
- انتقال آهک هیدراته به سیلوى آهک هیدراته
- بسته بندى
در زیر سیلوى فلزى مکانیزم تخلیه کننده قرار گرفته، به طوریکه با استفاده از آن آهک به دا خل کامیون ها که به زیر آن هدایت مى شود تخلیه مى گردد.
✔️ ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات کارخانه تولید آهک هیدراته با ظرفیت 75000 تن در سال
✳️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید آهک هیدراته یا صنعتی به قرار زیر میباشد :
- هاپر سنگ شکن ( فلزی با حجم 40 مترمکعب ) : 1 دستگاه
- خوراک دهنده شاتونی ( ظرفیت 80 تن در ساعت، با موتور 20 کیلووات ) : 1 دستگاه
- سنگ شکن فکی (ظرفیت 77 تن در ساعت، با موتور 60 کیلووات ) : 1 دستگاه
- نوار نقاله (عرض 70 سانتیمتر، طول 30 متر، قدرت موتور 5 کیلووات) : 4 دستگاه
- سرند لرزشی ( سطح سرند 6 مترمربع، قدرت موتور 6 کیلووات) : 1 دستگاه
- خوراک دهنده لرزشی (ظرفیت 20 تن در ساعت، با موتور 4 کیلووات) : 2 دستگاه
- سیستم برق و کنترل : 3 دستگاه
- کوره عمودی دوار 250) تن در ساعت، فولادی با آجر نسوز و فن 80 کیلووات ساعت) : 1 دستگاه
- نوارنقاله (عرض 50 سانتیمتر، طول 30 متر، قدرت موتور 6 کیلووات) : 2 دستگاه
- سیلوی فلزی (با ظرفیت 250 تن) : 2 دستگاه
- بالابر (ظرفیت 30 تن در ساعت، با موتور 8 کیلووات) : 1 دستگاه
- نوارنقاله (عرض 50 سانتیمتر، طول 12 متر، قدرت موتور 3 کیلووات) : 2 دستگاه
- سنگ شکن چکشی (ظرفیت 40 تن در ساعت، با موتور 45 کیلووات) : 1 دستگاه
- الواتور (ظرفیت 30 تن در ساعت، با موتور 8 کیلووات) : 2 دستگاه
- هیدراتور (ظرفیت 40 تن در ساعت، با موتور 25 کیلووات) : 1 دستگاه
- سپراتور ( ظرفیت 40 تن در ساعت، با موتور 10 کیلووات) : 1 دستگاه
- انتقال دهنده حلزونی ( ظرفیت 3 تن در ساعت، با موتور 6 کیلووات) : 3 دستگاه
- سیلوی آهک هیدراته ( 250 تن ) : 2 دستگاه
- ماشین بسته بندی : (ظرفیت 10 تن در ساعت، با موتور 15 کیلووات) : 1 دستگاه
- بویلر و پمپ مربوطه -- : 1 دستگاه
✳️ تاسیسات مورد نیاز این کارخانه تولید آهک هیدراته به قرار زیر میباشند :
- تأسیسات برق
- تأسیسات آب
- تأسیسات سوخت
- تأسیسات گرمایش
- سایرتأسیسات
- تعمیرگاه
✳️ مواد اولیه مصرفی در تولید آهک هیدراته با ظرفیت 75000 تن در سال :
- سنگ آهک : 146000 تن
- پاکت بسته بندی 50 کیلویی : 1531 هزار عدد
✳️ میزان آب و سوخت و برق مصرفی سالانه با ظرفیت 75000 تن در سال :
سوخت و برق مصرفی این کارخانه به قرار زیر می باشد :
- برق مصرفی : 2195,0 مگاوات
- آب مصرفی : 1470,0مترمربع
- گازوئیل : 7/32 مترمکعب
- بنزین : 18000,0 لیتر
✳️ نیروی انسانی مورد نیاز جهت بهره برداری از کارخانه تولید آهک هیدراته با ظرفیت 75000 تن در سال :
تعداد نیروی انسانی مورد نیاز به قرار زیر میباشد :
- مدیریت : 1 نفر
- اداری و مالی : 3 نفر
- تأسیسات وتعمیرگاه : 3 نفر
- خدمات : 4 نفر
- کارگرساده : 5 نفر
- کارگرماهر : 7 نفر
- تکنسین : 3 نفر
- مهندس : 3 نفر
✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز جهت احداث کارخانه تولید آهک هیدراته با ظرفیت 75000 تن در سال
✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید آهک هیدراته به قرار زیر می باشد :
- مساحت زمین : 13500 مترمربع
- خاکبرداری وتسطیح : 6900 مترمربع
- خیابان کشی وپارکینگ : 200 مترمربع
- فضای سبز : 300 مترمربع
- دیوارکشی : 990 مترمربع
✳️ ساختمان سازی تولیدی و اداری کارخانه تولید آهک هیدراته به قرار زیر می باشد :
- ساختمانهای اداری و خدماتی : 95 مترمربع
- نگهبانی و سرایداری : 40 مترمربع
- سالن غذاخوری و نمازخانه : 30 مترمربع
- رفاهی و بهداشتی : 15 مترمربع
- تولید : 1500 مترمربع
- انبار : 5/457 متر مربع مساحت سرپوشیده – 4491 مترمربع مساحت فضای باز
- اداری، رفاهی وخدماتی : 180 مترمربع
- تأسیسات و تعمیرگاه : 103 مترمربع
- آزمایشگاه : 15 مترمربع
✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی کارخانه آهک هیدراته ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .
📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید آهک هیدراته
👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.