• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09120085240
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی قطعه بندی مرغ و فراوری و بسته بندی ران ، سینه و پای مرغ

(3 votes, average 5 out of 5)

Chicken packing

جهت آشنایی با طرح توجیهی قطعه بندی مرغ و فراوری و بسته بندی ران ، سینه و پای مرغ ، این صفحه را مطالعه نمایید . فراوری و بسته بندی مرغ و تولید شنیسل مرغ ، ناگت مرغ ، بسته های ران مرغ و .... ، سبب سهولت و افزایش میل مردم برای استفاده از مرغ خواهد شد .

معرفی طرح توجیهی قطعه بندی مرغ و فراوری و بسته بندی ران ، سینه و پای مرغ :

مرغ از جمله مواد غذایی پر استفاده در همه کشور ها می باشد . با بسته بندی و فراوری مرغ ، استفاده از این محصولات آسان تر شده ، مدت زمان نگهداری از آن افزایش پیدا کرده و با ایجاد ارزش افزوده سود بیشتری بدست خواهد آمد . مرغ یکی از منابع پروتئینی می باشد ، که باید در سبد غذایی همه افراد قرار داده شود . با فراوری این محصول و بسته بندی مناسب آن ، قطعا بر تعداد استفاده کنندگان از این محصول افزوده خواهد شد .

فرایند بسته بندی مرغ فراوری شده ، جهت اجرای طرح توجیهی قطعه بندی مرغ و فراوری و بسته بندی ران ، سینه و پای مرغ ، به شرح زیر می باشد :

برای فراوری مرغ ، ابتدا مرغ گرم را درون انبار های موقت و مرغ منجمد را درون سبد های مخصوص داخل پیش سرد کن نگهداری می کنند .
در مرحله بعد مرغ ها به سالن فراوری منتقل خواهند شد . در سالن فراوری مرغ را به قطعات مورد نیاز برش می دهند . مرغ های بدون استخوان در ظروف یکبارمصرف قرار داده شده و بسته بندی می شوند . قطعات مرغ با استخوان نیز در ظروف یکبارمصرف دیگری بسته بندی و سلفون کشی می شوند .
در مرحله بعد مرغ های بسته بندی شده به سرد کن ثانویه انتقال داده شده و در دمای 10 درجه سانتی گراد نگهداری می شوند . سپس به صورت گرم در بازار ارائه می شوند . همچنین می توان آن ها را به مدت 4 ساعت در تونل انجماد نگهداری کرده سپس آن ها را به سردخانه انتقال داد و به صورت سرد در بازار عرضه نمود .
همچنین پوست ، دل و جگر ، گردن ، بال و اسکلت مرغ نیز به صورت جداگانه بسته بندی شده و در بازار ارائه می شوند .

فرایند بسته بندی مرغ فراوری نشده ، جهت اجرای طرح توجیهی قطعه بندی مرغ و فراوری و بسته بندی ران ، سینه و پای مرغ ، به شرح زیر می باشد :

ابتدا مرغ ها به سالن بسته بندی انتقال داده می شوند . سپس محتویات داخل شکم مرغ را خالی می کنند . در مرحله بعد مرغ ها را درون پلاستیک بسته بندی کرده و توزین می کنند . در مرحله بعد مرغ ها را به سردخانه انتقال داده و تحت دمای 30 درجه سانتی گراد منجمد می کنند . در نهایت مرغ ها را در بسته بندی هایی تا حجم 15 کیلوگرم آماده کرده و در بازار عرضه می نمایند .

فرایند بسته بندی پای مرغ ، جهت اجرای طرح توجیهی قطعه بندی مرغ و فراوری و بسته بندی ران ، سینه و پای مرغ ، به شرح زیر می باشد :

مرحله اول : ابتدا بازرسی های لازم روی پای مرغ انجام می شود ، سپس پای مرغ ها را شستشو داده و در آب گرم با درجه حرارت بین 55 تا 65 درجه سانتی گراد غوطه ور می کنند .
مرحله دوم : در این مرحله لایه شاخی پوست پای مرغ ها را برداشته و آن ها را سرد می کنند .
مرحله سوم : عملیات قطع مفصل پاشنه ، جداسازی پاهای نامناسب و ناخن گیری آن ها انجام می شود .
مرحله چهارم : عملیات آبچکانی و گندزدایی پاها توسط بخار انجام می شود .
مرحله پنجم : پاهای مرغ تولید شده بازرسی می شوند .
مرحله ششم : در نهایت پای مرغ ها را درون ظرف یکبارمصرف بسته بندی کرده و روی آن را سلوفان می کشند . روی سلوفان نیز برچسب و تاریخ انقضای آن زده می شود .

کد های آیسیک مرتبط با محصولات مورد بررسی ، در طرح توجیهی قطعه بندی مرغ و فراوری و بسته بندی ران ، سینه و پای مرغ ، عبارتند از :

• بسته بندی گوشت و مرغ : 15111220
• انجماد و بسته بندی مرغ : 15111211
• گوشت مرغ تازه بسته بندی شده : 1511412483
• گوشت مرغ منجمد بسته بندی شده : 1511412484

نکات قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی قطعه بندی مرغ و فراوری و بسته بندی ران ، سینه و پای مرغ ، به شرح زیر می باشند :

• نوع بسته بندی باید به گونه ای باشد ، که از کالا دربرابر آلودگی ها محافظت شود .
• بسته بندی باید از تمرکز گرما و نشتی به کالا جلوگیری نماید .
• وزن لاشه مرغ کامل نباید کمتر از 1200 گرم باشد .
• اگر وزن لاشه مرغ کامل بین 700 تا 1200 گرم باشد ، به صورت قطعه بندی مرغ نیمچه در بازار عرضه خواهد شد .
• ساختمان فراوری و بسته بندی مرغ ، باید از تهویه مناسب برخوردار بوده و امکان نظافت و ضد عفونی آن وجود داشته باشد .
• استفاده از لاشه های مرغ که دارای وزن کمتر از 700 گرم باشند ، غیر مجاز می باشد .
• بسته ها باید دارای برچسب بوده و حداکثر در داخل جعبه های پلاستیکی ، می توان 12 بسته قرار داد .
• سبد های بسته بندی باید تا زمان توزیع آن ها ، در پیش سرد کن خنک بمانند ، به صورتی که مرغ ها دارای 1 تا 2 درجه دما داشته و تاریخ انقضای بسته ها حداکثر تا 48 باشد .
• در بسته بندی های ران ، نباید استخوان ران شکسته باشد .
• در بسته بندی های سینه مرغ ، نباید بر روی سینه ها از چرک و آبسه اثری وجود داشته باشد .
• قطعه های مرغ نباید دارای هیچ نوع طعم ، رنگ و بوی غیر طبیعی باشند .
• ظروف یکبار مصرف حاوی پای مرغ ، ابتدا باید با استفاده از سلوفان پوشیده شوند ، سپس روی آن ها برچسب زده شده و نوع تازه آن ها به مدت 48 ساعت و نوع منجمد آن ها به مدت 3 ماه دارای تاریخ انقضا باشد . نوع منجمد باید در دمای 18- درجه سانتی گراد نگهداری شود ، نوع تازه باید در دمای 1 تا 2 درجه سانتی گراد نگهداری شود .
• کارکنان کارخانه های بسته بندی و فراوری مرغ ، قبل از شروع به کار باید جهت تایید سلامتی ، توسط پزشک معاینه شوند .
• لباس کارکنان باید تمیز و مناسب باشد و همه کارکنان با استفاده از کلاه موهای سر خود را بپوشانند .

در صورتی که نیاز به طرح توجیهی و امکان سنجی قطعه بندی مرغ و فراوری و بسته بندی ران ، سینه و پای مرغ ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .

دانلود فایل طرح توجیهی تیپ فراوری و بسته بندی پای مرغ

:: مطالب مرتبط :

:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه فراوری و بسته بندی و صادرات ماهی و میگو و آبزیان سال 97

:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید غذای آماده و نیم آماده

:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید و بسته بندی مرغ و ماهی و میگوی سوخاری سال 97

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی اختصاصی با کامفار برای اخذ وام و مجوز

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی

:: جهت عضویت در سایت کلیک نمایید .

:: جهت ورود به سایت کلیک نمایید .


آخرین مقالات کارآفرینی

© 2022 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories