• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09120085240
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تولید سرکه سیب به روش سنتی و تخمیری

(3 votes, average 4 out of 5)

Apple vinegar3

جهت آشنایی با طرح توجیهی تولید سرکه سیب به روش سنتی و تخمیری ، این صفحه را مطالعه نمایید . سرکه محصولی می باشد ، که پس از تخمیر میوه ها و اکسید شدن اتانول به وجود آمده در فرایند تخمیر ، تولید می شود .

معرفی طرح توجیهی تولید سرکه سیب به روش سنتی و تخمیری :

سرکه مایعی می باشد ، که دارای مزه ترش بوده و پس از اکسید شدن اتانولی که با استفاده از تخمیر قند های موجود در میوه ( مانند انگور ، خرما ، سیب و ... ) تولید می شود ، بدست می آید . اغلب سرکه ها دارای 3 تا 5 درصد حجم خود ، دارای اسید استیک می باشند . البته سرکه های طبیعی دارای جوهر لیمو و اسید تاتاریک کمتری می باشند . از سرکه در صنایع غذایی و تولید ترشیجات استفاده می شود . همچنین سرکه خاصیت پاک کنندگی داشته و می توان برای ازبین بردن لکه و چربی شیشه ها و تمیز کردن لوله ها از آن استفاده نمود .

خواص محصول تولید شده ، پس از اجرای طرح توجیهی تولید سرکه سیب به روش سنتی و تخمیری ، به شرح زیر می باشد :

از خواص سرکه سیب می توان به درمان دیفتری ، درمان گلودرد ، درمان خون مردگی زیر پوست ، درمان صدا در گوش ، درمان لق شدن دندان ، درمان مسمومیت ، درمان سردرد های مزمن و ... اشاره نمود .

تفاوت سرکه سنتی و سرکه صنعتی در این است که در روش صنعتی ، برای تولید سرکه از الکل تولید شده از ملاس چغندر قند استفاده می شود . اما در روش سنتی از خود میوه ها برای تولید الکل استفاده می شود . به دلیل این که در تولید سنتی سرکه ، از میوه استفاده می شود ، طعم آن خوشایند تر از سرکه صنعتی می باشد . بنابراین اغلب افراد تمایل دارند از سرکه های سنتی ( مورد بررسی در طرح توجیهی تولید سرکه سیب به روش سنتی و تخمیری ) استفاده نمایند .

فرایند تولید سرکه سیب به صورت سنتی ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید سرکه سیب به روش سنتی و تخمیری ، به شرح زیر می باشد :

برای تولید سرکه روش های گوناگونی وجود دارد ، که در این قسمت یکی از آن ها را شرح می دهیم .
در مرحله اول سیب را خرد کرده و درون ظرف مورد نظر می ریزند ، سپس درب ظرف را می بندند . بدین طریق پس از گذشت چند روز یا چند ماه تخمیر الکلی صورت گرفته و الکل تولید می شود .
در مرحله دوم ، در هنگامی که در سطح و میان ظرف حباب ایجاد شود ، نشان دهنده عملیات استویاکتر هستند ، در این مرحله درب ظرف را برداشته و با توجه به حجم ظرف به آن سرکه اضافه می شود . سپس درب ظرف را می بندند ، پس از گذشت چند روز ( گاهی تا 40 روز ) سرکه آماده می شود .

در صورتی که نیاز به طرح توجیهی و امکان سنجی تولید سرکه سیب به روش سنتی و تخمیری ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .

:: مطالب مرتبط :

:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید علوفه دامی و سرکه از چغندر قند

:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید سرکه خرما

:: دانلود پکیج طرح توجیهی احداث کارخانه تولید سرکه و آبلیمو

:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید سرکه برنج 69 صفحه

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی

::  تعریف ساده از طرح توجیهی و طرح امکان سنجی !

:: آشنایی با سامانه ی کارا و وام روستایی

:: آشنایی با نرم افزار کامفار جهت تدوین طرح توجیهی

:: برگزاری تور آموزشی گردشگری برای واردات از چین

:: تخفیفات استثنایی و خاص برای واردات از چین

:: ما مقالات و پایان نامه های شما را منتشر میکنیم !


آخرین مقالات کارآفرینی

© 2022 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories